Ekstra Bladet skal have ny sportschef.

Og det bliver Camilla Boraghi, oplyser mediet selv.

Den nuværende sportschef Michel Wikkelsø Davidsen skifter fra 1. oktober til bold.dk. 

Dermed bliver Boraghi den første kvindelige sportschef i Ekstra Bladets historie.

Det er planen, at det fremover er bold.dk, der skal varetage fodbolddækningen.

»Sporten på Ekstra Bladet skal i stedet fremover fokusere på de andre store sportsgrene som for eksempel motorsport, kampsport, håndbold, tennis, badminton og cykling,« siger administrerende chefredaktør Anders Borup Sørensen og fortsætter:

»Særligt sidstnævnte bliver et stort indsatsområde, og her er vores klare ambition at opbygge en stærk digital position, så brugerne besøger os, når de skal læse alt om den nuværende guldalder i dansk cykling. Her passer Camilla Boraghi perfekt ind som sportschef.«

Camilla Boraghi har tidligere været vært på DR-podcasten Knaldromaner. Hun har desuden været både journalist og vært på 'En Uafhængig Morgen' hos Den Uafhængige.

Hverdagen på Rådhuspladsen er da heller ikke fremmed for hende, da hun er på Ekstra Bladet i forvejen.

»Jeg er beæret over at få lov til at lede en så stærk redaktion. Jeg går til opgaven med en kæmpe respekt for journalisterne og glæder mig til at bidrage til deres stærke arbejde. Lige nu er jeg mest fokuseret på at lære redaktionen godt at kende, men jeg kan sige så meget, som at cykling kommer til at fylde en hel del. Det glæder jeg mig sindssygt meget til,« siger hun.

Det var tilbage i april, Ekstra Bladet købte bold.dk. 

Halvanden uge skrev den nu tidligere cheftredaktør hos sidstnævnte, at han var blevet fyret.