Over 50.000 var med, da der blev taget officielt afsked med den afdøde cricketlegende Shane Warne. Og der blev lavet mange videohilsner.

Én enkelt glimrede dog ved sit fravær. For sportsstjernens eksforlovede Elizabeth Hurley sendte ingen ord, da familie, venner, tidligere holdkammerater og fans sagde farvel på Melbourne Cricket Ground.

Noget, der også blev bemærket af blandt andet medier rundtomkring.

Det er der dog en særlig grund til. For selvom mange havde forventet, at skuespillerinden ville optage en video, der skulle være en del af showet, kunne hun ikke gennemføre det.

»Elizabeth fandt det alt for følelsesladet at indkapsle sine følelser i et klip på 30 sekunder,« fortæller Eddie McGuire, der stod for ceremonien til News.

Shane Warne døde pludselig 52 år gammel af et hjerteanfald tidligere på måneden. Han dannede par med Elizabeth Hurley fra 2010 til 2013, og Shane Warne har tidligere fortalt, det var de tre bedste år af hans liv.

Kærligheden og respekten var stor, også efter de var gået fra hinanden, og derfor var det for svært for Hurley at lave et videoklip.

»Hun har sendt fantastiske hyldester ud, og hverken hun og vi ønskede at underminere hendes sorg og kærlighed til Warne-familien ved at gøre det. I sidste ende var hendes hyldest større ved at lade være. I stedet har hun støttet familien og alle bag og sendt både hilsen og støtte privat,« fortæller McGuire.

»Vi respekterer hendes ønsker og forstår hendes følelser til fulde. Der var ikke andet end varme og respekt i hele den proces,« lyder det desuden om skuespillerinden, der i midten af marts selv fortalte, at hun ikke havde mulighed for at deltage i bisættelsen, da hun var på optagelser aftenen inden og slet ikke kunne få det til at passe.

Ved onsdagens store ceremoni tonede blandt andre Hugh Jackman frem på skærmen, mens Ed Sheeran og Elton John optrådte med et par sange for de mange fremmødte mennesker samt millioner af tv-seere.

Også Shane Warnes tre børn, Brooke, Jackson og Summer, gik på scenen med rørende taler til deres afdøde far.

Shane Warne bliver af mange anset som én af de største legender inden for sin sportsgren. Den australske stjerne slog for alvor igennem i 1993 på cricketscenen, hvorefter han spillede på højeste niveau i hele 15 år.