Fra FC Barcelona til en tilværelse som indskiftningspiller i den engelske 2. division. Det er gået mere ned end op end i Ronnie Ekelund karriere, og ankomsten til engelske Wallsall har endnu ikke ændret på den skæbne.

"Det går som sådan udmærket herovre, selv om jeg kun sidder på bænken. Jeg har endnu kun været her i tre uger," siger Ronnie Ekelund.

Den tekninske boldbegavelse er i øjeblikket anset på en to månders prøvetid i Wallsall, der trænes af Ray Graysom.

Managernen kender Ekelund fra deres fælles fortid i Southampton, og selv om danskeren egentlig ikke passer ind Wallsalls spillestil, så har manageren store tanker om danskeren.

"Ray var ungdomstræner i Southampton, da jeg spillede der. Og selv han spiller med et fast 4-4-2 system, så har han valgt at give mig chancen. Det er kun blevet til indskiftning i tre kampe, men holdet har heller ikke tabt indtil for sidste weekend ude mod Millwall.

Så han har endnu ikke ændret på det vindende hold, men jeg får måske chancen fra start i næste kamp," håber Ronnie Ekelund.

"Men der ikke det store håb for at jeg får lov til at min spille min favoritplads som hængende angriber, da Ray sværger til den samme spillestil. Så jeg gør mig både som midtbane- og angrebsspiller," siger Ekelund, der har lært blot at være taknemmelig for en klub at træne i.

"Men jeg er endnu heller ikke oppe på mere end 85 procent af min form, da jeg lige har været skadet i tre måneder, og i forårssæsonen vil jeg overhovedet ikke spillet," siger Ekelund, der i slutningen af januar skal møde med klubbens ledelse.