Cathrine Laudrup-Dufour har gang i en vild sæson.

Og søndag eftermiddag slog hun endnu en gang fast, at hun er Danmarks ukronede dronning af dressur.

For ved årets DM dansede hun sig ind på førstepladsen på hesten Vamos Amigos med en score, der lød på svimlende 90.850 procent i Grand Prix Freestyle – den sværeste klasse af alle, hvor der rides til musik.

Det er personlig rekord for den danske dressurstjerne, der en enkelt gang har været lige oppe over de 90 procent med hesten Bohemian.

Det var da også et fejlfrit og flot program, Laudrup-Dufour leverede, hvilket også kastede adskillige 10-taller af sig fra de respektive dommerborde, og det var med rette.

For til tonerne af 'Les Misérables' satte Vamos Amigos nærmest ikke en hov forkert, og det var også en meget rørt Cathrine Laudrup-Dufour, der efter programmet vinkede til publikum, inden hun red fra banen.

Hun var ligeledes favorit til sejren, da hun i lørdagens indledende runde også red sig ind som nummer et i Grand Prix Special.

OL-rytteren Nanna Skodborg Merrald med Blue Horse Zack red sig ind på en andenplads, mens Lone Bang Larsen sluttede som nummer tre.

Ingen af dem var dog i nærheden af at puste Cathrine Laudrup-Dufour i nakken, der vandt med syv procent ned til andenpladsen.

Det er sjette gang i karrieren, at Cathrine Laudrup-Dufour kan kalde sig dansk mester i dressur.