SAS-ligaen: AaB-Brøndby 1-1 (0-0).
Topkampen på Aalborg stadion sluttede dramatisk med to mål i de sidste døende minutter.

____simple_html_dom__voku__html_wrapper____>____simple_html_dom__voku__html_wrapper____>____simple_html_dom__voku__html_wrapper____>AaB havde fået landsholdsspilleren Rasmus Würtz klar til topopgøret, der blev ekstra interessant efter FCKs pointtab til Esbjerg.

AaB fik den førte virkelig store mulighed. Caca fandt flot Prica i fremløb på venstresiden, men Mark Howard nåede lige ned i bolden samtidig med at AaB'eren sparkede.

Nordjyderne blev ramt af et alvorligt uheld efter 20 minutter, da Nomvethe blev tacklet fair af Morten Rasmussen.

Noget tydede på, at AaB'eren fik en kraftig forstuvning eller måske har brækket en knogle. I hvert fald blev han kørt på hospitalet til nærmere undersøgelse.

Han blev remplaceret af Thomas Kortegaard. Men helt klart et handicap for AaB.

Der var flere unoder i de første 45 minutter, som 'den flinke dommer' lod passere uden videre tiltale.

Men en 1. halvleg, hvor ingen af holdene havde vist det helt store ophidsende fodboldrepertoire. Viljen var til stede - men afslutningerne!

Mads Jørgensen ind efter godt 10 minutters spil efter pausen. Nu skulle Brøndby for alvor presse AaB i jagten på de tre point.

Det var nu AaB, der via Prica havde en god chance, og bolden i mål, da Mark Howard fejlbedømte. Men Brøndby-spilleren fik hjælp med et tvivlsomt frispark.

Og så ligesom alle forventede et 0-0 resultat, slog Brøndby til.

Spillerne fra Vestegnen fik et kontraangreb i gang. Martin Spelmann fik lov at løbe frit med bolden - og mens de fleste forventede han ville aflevere, så valgte han at trykke af langt ude fra. Og bolden strøg langs med jorden forbi Jimmy Nielsen.

Men det var ikke slut endnu. I overtiden dummede Brøndby-forsvaret sig, og lavede straffespark mod Jeppe Curth.

Rasmus Würtz omsatte sikkert til 1-1, hvilket også må siges at være et retfærdigt resultat.

Brøndby havde faktisk en sidste mulighed, men bolden ramte stolpen og gik i spil igen. En fantastisk afslutning.