Flemming Østergaard har ondt af Christian Andersen, der nu truer med retssag

____simple_html_dom__voku__html_wrapper____>Ord-krigen om druk og hor mellem Christian Andersen og Flemming Østergaard blusser op igen.

Den arbejdsløse træner har ifølge Tipsbladet sendt et udkast til en stævning for krænkelse af privatlivets fred til FCK-bossen og Peter Nørrelund, sportschef på TV3s fodboldprogram Onside.

»Jeg har ingen kommentarer,« siger Christian Andersen, men Nørrelund bekræfter, at udkastet til stævningen i går havnede på hans bord.

Tilbage i oktober chokerede Flemming Østergaard hele fodbold-danmark, fordi han live i Onside, sagde, at Christian Andersen i 1999 blev fyret som cheftræner i FCK, fordi han drak for meget og gik ud med fremmede damer, da holdet var på træningslejr.

Stævningen er overaskende, fordi Christian Andersen for et par måneder siden sagde, at han ville droppe en retssag.

FC Københavns bestyrelsesformand havde i går ikke set udkastet, men han siger:

»Jeg synes, at det er synd for Christian Andersen, at han nu begynder på det her. Ellers vil jeg sige, at jeg tager stævningen ret afslappet.«

Kom an
Ifølge »Don Ø« kan Christian Andersen bare komme an i en retssag.

»Jeg har da ikke noget imod at gå i retten mod Christian Andersen. Det er helt op til ham selv,« siger Østergaard.

Peter Nørrelund fra TV3:

»Der står i brevet, at vi har krænket privatlivets fred ved at vise programmet. Det er jeg helt uenig i,« siger TV-chefen, der har talt med Viasats advokat, der vil sende et brev tilbage til Christian Andersen, hvor der klart står, at stævningen afvises:

»Jeg tror ikke der sker mere i den sag. Men vi jo se, om Christian Andersen vil føre en sag mod os. Advokaten har sagt, at vi har retten på vores side, så jeg tror, det stopper her.«

Christan Andersen vil altså ikke kommenterer sit seneste træk.

»Jeg synes, at der er sagt rigeligt om den sag,« siger han. tnk@bt.dk