Efter skiftet til Brøndby for et halvt år siden er det kun blevet til tre kampe for 24-årige Peter Degn. Han blev lejet ud til AGF og fik en drilsk ankelskade, som holdt ham væk fra bolden i to måneder.Men efter fem minutters spilletid i kampen mod FCK i sidste runde er han på rette vej og ser nu frem til at spille indendørs for klubben på Vestegnen - trods det faktum, at tacklinger er tilladt i de tyske halturneringer, hvor Brøndby skal husere fra i dag til lørdag.

»Jeg frygter overhovedet ikke skaden og tænker ikke på det. Jeg glæder mig bare til at komme ned og spille. Det er jo en god måde at komme i gang på frem for bare at løbe rundt ude i skoven,« siger han. Selvom Brøndby ikke stiller op med de stærkeste udendørsspillere, regner »Degnen« med, at der nok skal komme sejre på menuen i Tyskland.

»Jeg forventer selvfølgelig, at vi vinder et eller andet. Vi har et godt hold med mange unge teknikere, så det skal nok gå. Modstanderne får sig en overraskelse, for det kan godt ske, at de undervurderer os lidt,« mener Degn, som er parat til at tackle igennem på de tyske gulve.

I Brøndbys indendørstrup kan man bl.a. opleve Thomas Kahlenberg, som assistenttræner Lars Olsen forventer sig meget af i de indendørs turneringer, der slutter med B.T. Cup på søndag - hvor Madsen, Daugaard og Bagger vil forstærke den unge trup.

»Kahlenberg har også været skadet i efteråret, men har trænet med hos os. Det er en dygtig spiller, som sagtens kan spille indendørs. Han er nyoprykket yngling, men kom til os fra Hvidovre,« fortæller Lars Olsen. søfli