FCK vandt en flot sejr i Bulgarien.
FCK vandt en flot sejr i Bulgarien. Foto: NIKOLAY DOYCHINOV

Robin Olsen

Blev mest sat i arbejde med langskud fra de skydeglade og eksotiske spillere hos Ludogorets. God til at trække tempoet ud ved at holde længe i bolden, men kunne ikke holde tæt til sidst.

7

Peter Ankersen

Småspillet med Falk var okay, men Ankersen manglede nogle flere afleveringsmuligheder og blev derfor ofte tvunget til at sparke lange, formålsløse bolde.

4

Mathias Zanka Jørgensen

Anføreren agerede som præcis sådan en. Hård i duellerne og kynisk i sine beslutninger. Ikke så mange chancer blev taget defeinsivt, hvor Zanka lignede en mand, der bare ville holde rent bur.

10

Erik Johansson

Det ser ikke ud til, at noget for alvor kan ryste svenskeren, der igen spillede en europæisk kamp i fuld zen. Så placeringsstærk, at det ikke er nogen sag, at modstanderne er halvt så høje og dobbelt så hurtige.

10

Ludwig Augustinsson

Han kan slå et hjørnespark som få andre. Præcist og igen med mål til følge. Meget med offensivt, men også udfordret i det defensive af lynhurtige og driblestærke Misidjan.

7

Rasmus Falk

Manden med tryllestaven hos FCK, og Falk viste flere af sine tricks samtidig med, at han leverede en benhård arbejdsindsats i det defensive. Kunne være blevet endnu mere afgørende med skarpere kollegaer.

12

William Kvist

Startede kampen usikkert og med boldtab, der kunne have gjort udgangspunktet for returkampen langt mindre fordelagtigt, men spillede sig op som stopklods for mange bulgarske angreb.

7

BULGARIA SOCCER UEFA LEAGUE EUROPA

Uros Matic

Der var debut til Delaneys afløser, som ikke måtte spille i forgængerens nummer i Europa, da hvert nummer kun må bruges en gang. Lovende debut af Matic, som ikke skælver i pressede situationer.

10

Youssef Toutouh

Lignede kort inde i anden halvleg manden, der ikke fik lukket opgøret. Men da han fik chance nummer to af kantkammeraten Falk, sparkede Toutouh sikkert 2-0-målet i nettet.

7

Federico Santander

Sydamerikaneren så ikke tilpas ud i den bulgarske kulde. Kæmpede hårdt, men ukarakterisk dårlige førsteberøringer berøvede ham blandt andet fra en friløber og kostede flere boldtab.

4

Andreas Cornelius

Lignede i starten mere en MMA-kæmper end en fodboldspiller. Heldigvis for FCK en vindende MMA-kæmper. Mange dueller blev vundet, men mange bolde blev også sparket henover hovedet på Cornelius.

7

Ståle Solbakken

Havde valgt den helt forudsigelige opstilling med to angribere. FCK var presset i første halvleg, men måske også fordi føringsmålet kom så hurtigt. Organisationen levnede ikke Ludogorets mange chancer.

10

SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 9 kr.