Nikolaj Ehlers og Lars Eller scorer i usædvanlig runde for de danske spillere i verdens bedste ishockeyliga.

Washington. Der var sejre til samtlige klubber med danske spillere, som var i aktion i lørdagens runde i den nordamerikanske ishockeyliga NHL.

Mest fremtrædende var den 22-årige Nikolaj Ehlers, som scorede det første mål for Winnipeg Jets i hjemmekampen mod Dallas Stars og desuden lagde op til to andre mål i sejren på 5-3.

Toronto Maple Leafs fik sin fjerde sejr i træk på en sen scoring i tredje periode til 4-3 mod Boston Bruins. Frederik Andersen var som sædvanlig sidste skanse for Toronto og parerede 20 skud på mål.

Washington Capitals hentede en nem sejr på 5-1 mod Buffalo Sabres. Lars Eller var blandt målscorerne hos hovedstadsklubben.

Med sejren er Capitals tilbage på førstepladsen i Metropolitan-divisionen. De forsvarende NHL-mestre fra Pittsburgh Penguins er sammen med Philadelphia Flyers et enkelt point bagefter.

Oliver Bjorkstrand fik knap 15 minutters spilletid, da Columbus Blue Jackets ude slog Chicago Blackhawks 3-2, og veteranen Frans Nielsen fik et tilsvarende antal minutter på isen, da hans hold, Detroit Red Wings, vandt 3-1 over Carolina Hurricanes.

San Jose Sharks med Mikkel Bødker og Jannik Hansen i truppen var ikke i aktion lørdag.