Danmark mødte overmagten i værterne fra Tjekkiet ved VM i floorball torsdag og tabte stort i kvartfinalen.

De tjekkiske VM-værter var for stor en mundfuld for det danske herrelandshold i floorball torsdag.

Her var Danmark nået frem til kvartfinalen, men de danske spillere formåede aldrig at true Tjekkiet.

Danmark tabte opgøret med hele 1-10, og dermed skal Danmark spille om placeringerne fra nummer fem til nummer otte ved VM.

Efter fem minutter indkasserede Danmark det første mål, da Josef Rypar hamrede bolden op i målhjørnet.

Få sekunder senere blev det 2-0 til Tjekkiet, men så fik danskerne muligheden efter en kontra, og Mathias Glass scorede langt ude fra til 1-2.

Første periode endte dog med tjekkisk 3-1-føring, og Danmark var oppe imod et mandskab med bedre boldføling og teknik, der også vandt gruppe A, mens Danmark sluttede sidst i gruppe B.

Forskellen viste sig i de følgende perioder, hvor de danske ben blev tungere og tungere, og med indgangen til sidste periode var Danmark bagud 1-7.

Igen måtte Danmark erkende, at Tjekkiet bare var bedre, og værterne scorede yderligere tre mål i opgøret.

Danmark blev klar til kvartfinalen med en 3-2-sejr over Estland onsdag, mens Danmark i gruppespillet tabte til både Norge og Finland, inden Sverige slog Danmark med hele 25-0.

Danmark møder enten Tyskland eller Finland i næste kamp den kommende lørdag.