Kim Astrup og Anders Skaarup Rasmussen kunne ikke følge op på succesen i Kina, da de tabte ved Korea Open.

Seoul. Det kan være svært at følge op på en succes.

Det måtte badmintonduoen Kim Astrup og Anders Skaarup Rasmussen sande, da de onsdag spillede deres første kamp ved Korea Open.

Herredoublen, der søndag overraskende strøg til tops ved China Open i Kina, var overbevisende til at begynde med, men de tabte alligevel 21-12, 14-21, 11-21 til Lee jhe-Huei og Lee Yang fra Taiwan.

Fra stillingen 6-6 i første sæt havde Kim Astrup og Anders Skaarup Rasmussen overtaget i resten af sættet, som de vandt sikkert.

Danskerne førte 1-0 i andet sæt, men det blev deres eneste føring i sættet, som blev vundet med sikre cifre af parret fra Taiwan.

Så var der tilsyneladende udsolgt hos det femteseedede danske par.

Kim Astrup og Anders Skaarup Rasmussen var bagud 4-11 ved sidebyttet i tredje sæt, og det endte med et klart nederlag.

Nederlaget kan isoleret set ikke betegnes som en decideret overraskelse, da danskerne som nummer ti på verdensranglisten kun ligger rangeret to pladser over deres modstandere.

Lee jhe-Huei og Lee Yang fik med sejren udlignet til 2-2 i indbyrdes kampe mod Kim Astrup og Anders Skaarup Rasmussen.

I damesingle spillede Line Kjærsfeldt sig videre fra første runde. Det skete med en sejr på 21-18, 21-18 over Evgeniya Kosetskaya fra Rusland.

Julie Dawall Jakobsen tabte 17-21, 8-21 til kinesiske Chen Xiaoxin.