Metalliga-klubben Gentofte Stars er så presset økonomisk, at klubben er tæt på lukning. Det skriver klubben selv i en pressemeddelelse.

»Sidste års sølvvindere i Metal Ligaen har ikke kunnet få skrabet pengene ind hos sine sponsorer, og derfor hænger resten af denne sæson i en tynd tråd,« skriver Gentofte Stars.

Klubben mangler her og nu en million kroner for at kunne spille sæsonen færdig.

»Vi har gennem hele sæsonen fået nye virksomheder med i vores Erhvervsklub, og der er også kommet en række nye sponsorer til klubben i denne sæson, men desværre har alt for mange ikke kunne levere på de aftaler, der har været,« lyder det i pressemeddelelsen, der fortsætter:

»Derfor bliver det afgørende at finde en eller flere sponsorer til holdet, som kan være med til at sikre den resterende del af sæsonen og være en del af Gentofte Stars i den kommende sæson. For ambitionerne er der ikke noget i vejen med i Gentofte Stars.«

Gentofte Stars ligger i skrivende stund på ottendepladsen ud af de 11 hold i Metalligaen. Det rækker til en kvalifikationsplads til slutspillet. Nummer et til seks kvalificerer sig direkte til slutspillet.

Næste kamp for klubben er tirsdag hjemme mod Rødovre Mighty Bulls.

Hvis Gentofte Stars ikke kan gennemføre denne sæson, bliver den anbragt på bundlinjen og kan ikke stille op til næste sæsons bedste række i ishockey.