Der er udbrudt baby-lykke hos triatleten Camilla Pedersen.

For den 37-årige dansker er nemlig gravid og skal være mor for første gang til marts.

Det afslører hun i et stort interview med TV 2 Sport.

»2020 har givet mig en ny sejr. Det kan godt være, det ikke er en VM-titel, men jeg var jo meget i tvivl, om jeg overhovedet kunne blive gravid,« siger Camillia Pedersen og refererer til det tidspunkt i 2013, hvor hun blev lagt i kunstig koma efter en alvorlig træningsulykke.

Camilla Pedersen under EM i triathlon i Frankfurt i 2014.
Camilla Pedersen under EM i triathlon i Frankfurt i 2014. Foto: ARNE DEDERT
Vis mere

Her styrtede danskeren og pådrog sig så voldsomme skader, at hun i 12 dage svævede mellem liv og død, og derfor var det da også en glad og overrasket Camilla Pedersen, der tidligere i år kunne konstatere, at der var en familieforøgelse på vej.

For med en knogleskørhed og en hjertefejl blandt andre ting, som den danske jernkvinde har pådraget sig efter ulykken, frygtede Camilla Pedersen, at hun ikke kunne blive gravid.

Men triatlet-stjernen har uden problemer kunnet passe sin træning under graviditeten, og derfor er et ellers planlagt karrierestop da også blevet udskudt.

Coronakrisen havde ellers sat en stopper for Camilla Pedersens ambitioner om at skabe et stort resultat til VM og EM, men de nye babyplaner har i stedet fået den tidligere verdensmester på andre tanker.

Hun vil nemlig vinde VM igen, lyder det.

3. september i 2013 gik det galt for Camilla Pedersen, da hun på en træningstur i Esbjerg styrtede på cyklen og efterfølgende blev lagt i kunstigt koma.

Da hun vågnede lød meldingen fra lægerne, at hun aldrig ville komme til at gå igen.

Det modbeviste hun dog ved at vinde VM i langdistance-triatlon i 2014.