Den danske dartspiller Ann-Louise Peters slog engelske Zoe Jones i kvartfinalen ved kvindernes VM i dart.

Ann-Louise Peters med tilnavnet "The Danish Diamond" fortsætter sit darteventyr ved verdensmesterskaberne, der spilles i England syd for London.

Danskeren slog englænderen Zoe Jones med 2-1 i sæt og er dermed klar til semifinalen ved VM i dart, der er organiseret af det britiske dartforbund.

Det var ellers Zoe Jones, der var favorit i kvartfinalen på hjemmebane i England, men danskeren ville det anderledes og var hele kampen et skridt foran sin modstander.

I første sæt lagde Ann-Louise Peters hurtigt ud med at præstere den højest mulige score, 180.

Det banede vejen for, at den danske dartdronning kunne hive første sæt hjem og dermed lægge maksimalt pres på sin modstander.

I andet sæt kastede Zoe Jones de første pile i sættet, men alligevel var Ann-Louise Peters tæt på at komme bedst fra start.

Der spilles først til tre legs i hvert sæt, og danskeren kunne have taget sættets første leg ved at ramme dobbelt 16 på bare et af tre forsøg.

Det lykkedes dog ikke, og efterfølgende formåede Zoe Jones at køre sættet hjem.

I tredje og sidste sæt var danskeren overlegen og med en sikker 3-0-sejr i legs tog "The Danish Diamond" en samlet sejr på 2-1 i sæt og er dermed klar til semifinalen ved VM.

/ritzau/