EM, herrer, semifinale: Danmark - Tyskland 26-25 (10-13) For første gang i 41 år er Danmark i finalen ved et internationalt mesterskab. Danmark. Lars Christiansen sikrede finalepladsen på et mål på straffekast, da der manglede tre sekunder.

Første halvleg var ellers ikke for god fra dansk side. Efter at have ført 7-5 kom de rød-hvide bagud med 7-12, men på en god afslutning lykkedes det dog at nedbringe tyskernes forspring til tre mål - 13-10.

Også starten af 2. halvleg var god - set med danske øjne - og Ulrik Wilbeks tropper fik kontakt ved 15-15.

Senere kom Danmark foran 20-18, men tyskerne kom tilbage, og de kom endda foran 22-21, inden der lurede en fantastisk afslutning.

Tyskland scorede til 25-25, da der manglede et halvt minut, men til allersidst fik Michael V. Knudsen tilkæmpet sig et straffekast.

Tyskerne skiftede den ellers glimrende målmand, Johannes Bitter, ud med Henning Fritz, men lige lidt hjalp det. Lars Christiansen studsede sit skud under den tyske målmand og ind i netmaskerne og sendte dermed det danske herrelandshold i den første finale ved et internationalt mesterskab siden 1967, hvor det blev VM-sølv.