Lyt til artiklen

Vil du lytte til artiklen?

Køb et Digital Plus-abonnement og lyt med det samme.

Vil du lytte til artiklen?

Køb et Digital Plus-abonnement og lyt med det samme.

Frank Arnesen er kendt for at være den bedste talentchef i verden, men nu kritiserer Chelsea-stjernen Joe Cole talentudviklingen i den engelske-storklub.

- Liga Cup’en burde være en turnering, hvor vi lod de unge komme til og spille deres chance. Vi er med i utrolig mange turneringer, og det kan gå ud over de vigtigste i sidste ende, som i mine øjne er Premier League og Champions League.

Problemet er, at vores talenter ikke er modne nok, siger Joe Cole ifølge B.T. til Evening Standard.

Tirsdag spillede Chelsea Liga Cup-opgør mod Everton og ved den lejlighed var det Chelsea etablerede stjerner, der løb ind på Stamford Bridge, hvor det f.eks. hos rivalerne fra Arsenal er spillerne fra anden kolonne, der spiller kampene i den ’lille’ engelske pokalturnering.

Forhandlinger med ny angriber
Chelsea ligger lige nu i forhandlinger med Boltons angriber Nicolas Anelka, og det er efter Joe Coles mening heller ikke vejen frem, hvis talentudviklingen skal bære frugt.

- Vi har faktisk en del unge angribere, som vil give alt i sig for at vise sit værd på vores bedste hold. Det er dem, at man burde satse på i stedet for at købe nye klassespillere.