45 spillere fra FCMs fodboldakademi er på vej til Chelsea for at møde storklubbens talenthold.

Dette samarbejde om tre træningskampe er kommet i stand via Bjarne Hansen, der er Chelsea chef-scout i Skandinavien, og han understreger, at der ikke er tale om et fast fremtidigt samarbejde mellem de to klubber.

- I Chelsea er vi meget glade for at kunne teste vores ungdomshold mod nogle af Danmarks mest spændende talenter fra FCMs imponerende akademi. Vi glæder os meget til at få FCM på besøg, men der er ikke tale om noget formaliseret samarbejde. Næste år kan det sagtens være en anden klub, der besøger os og spiller træningskamp, siger Bjarne Hansen til B.T.

I FCM tager akademichef Claus Steinlein besøget som en stor gevinst.

- Det er utroligt spændende for FCM . Det er fedt, at Chelsea og Frank Arnesen vil se vores tre årgange på fodboldakademiet et kæmpe-skulderklap til vores talentarbejde, fastslår Claus Steinlein, overfor B.T.

- Samtidig er det en stor chance for vore unge at se, hvor langt de er kommet, når de måler sig med de allerbedste. Sidste år var vi på besøg hos AS Monaco, og selv om de da var stærke, så har vi nået et niveau, hvor vi kan træde et trin op og møde Chelseas talenter, siger Claus Steinlein, der tidligere har sendt det nigerianske teenagetalent Adigun Salami til prøvetræning i Chelsea , men altså denne gang præsenterer en samlet pakke. FCM -lederen lægger ikke skjul på, at der i fremtiden i endnu højere grad vil blive lejlighed for klubbens talenter til at prøve kræfter på internationalt plan, og netop nu sidder han med invitationer fra Italien, Spanien, Frankrig, Mexico og Norge om at møde op med akademi-holdene.