Melbourne: Der er kun gået nogle uger, siden Kevin Magnussen satte sin underskrift på en kontrakt med Formel 1-holdet Renault.

Men den danske racerkører er allerede faldet godt til på holdet forud for sit comeback ved det australske grandprix, lyder det fra chefmekaniker Greg Baker, der har det overordnede ansvar for for Kevin Magnussens og holdkammerat Jolyon Palmers racerbiler.

»Han passer ind hos os. Han er ung, han er ivrig. Han er glad og vil bare ud at køre,« siger Renault-mekanikeren.

Greg Baker har arbejdet i Formel 1 siden 1997 - de fleste af årene som chefmekaniker hos Lotus og Renault. Blandt andet har han arbejdet sammen med stjerner som Jos Verstappen, Romain Grosjean, Pastor Maldonado og Jarno Trulli.

Og Kevin Magnussen har gjort et godt indtryk på den garvede branchekender.

»Han ved, hvad han vil, hvilket er det primære. Han er meget rolig, laver ikke fejl og er en god kører,« siger Greg Baker.

I Formel 1 er et godt samarbejde og tillid mellem kørerne og holdet i garagen altafgørende for succes på banen, og ifølge Baker er kimen lagt til et gunstigt forhold.

»Det handler om både holdet og køreren. Vi er ret afslappede og er ikke bange for at joke og gøre lidt grin med ham.«

»Det er ekstremt vigtigt, at kørere og mekanikere har et godt forhold til hinanden. Det er en del af at være et hold. Du har ikke lyst til at have kørere, der bare kommer ind om morgenen, sætter sig i bilen, gør deres arbejde der og går igen uden at tale med eller kende mekanikerne særligt godt.«

»Vi er afhængige af dem, og de er afhængige af os i høj grad for at sikre, at deres bil er i orden,« siger Greg Baker.

Kevin Magnussen gør comeback i Formel 1 i Melbourne søndag. Løbet bliver kørt klokken 6.00 dansk tid.

/ritzau/