Scenen var nærmest sydlandsk, men ikke umiddelbart skræmmende. En lille flok Brøndby-tilhængere blev stående tilbage på Brøndby Stadion efter nederlaget, der kan have spillet holdet ud af mesterskabskampen.

____simple_html_dom__voku__html_wrapper____>»Hareide Raus«, lød det med toner kendt fra sydligere himelstrøg. Cirka 20 fans, sang insisterende deres primitive hånesang mod Brøndbys træner, Åge Hareide, der var i færd med et tv-interview nede på banen. Det virkede lidt dumt, nærmest harmløst.

Kontrollører og politi fulgte dem til dørs og sendte gruppen hjem. Med resultat. Hvorefter mandskabet fra Glostrup Politi forlod stadion.

»Men kort tid efter blev vi kaldt tilbage.

De samme fans, der var en blanding af unge gymnasiedrenge, der havde fået lidt for meget at drikke, og så nogle af de sædvanlige fra Southside United var vendt tilbage og var trængt ind i gangen ved omklædningsrummet.

Sammen med Brøndbys egne kontrollører måtte vi anholde fire samt give en del bøder for gadeuorden,« fortæller indsatsleder, vicepolitikommissær Bjarne Pedersen.

»De ville stadigvæk have fat i Hareide, men han opholdt sig ikke længere i omklædningsrummet og var som sådan ikke i fare,« fortæller Bjarne Pedersen om det meget usædvanlige optrin.

Brøndbys holdleder, Jan Ritzau, måtte i forbindelse med optrinnet stille et køleskab på tværs i spillergangen for at hindre fangruppens indtrængen. Allan Ravn måtte flygte fra gangen, da han var ved at komme i klemme, mens gruppen fysisk forsøgte at sparke døren til omklædningsrummet ind.