Ditte Bergstedt havde det store smil på, selv om FIF kun fik sølv og hun misbrugte en af kampens største chancer.

Helt fri med Viborg-keeperen Heidi Tjugum gik det galt.

"Jeg var godt klar over, at der kun var seks sekunder tilbage. Så jeg var helt sikker på, at vi nok ikke ville få andre chancer. Men jeg brændte jo ikke med vilje, og heldigvis skete det ikke for en af de unge spillere. Jeg kan nok klare det, og der er da ingen grund til at tude," siger Ditte Bergstedt.

"Vi spillede en rigtig god kamp, hvor vort forsvar påny gjorde det forrygende. Angrebsmæssigt kunne det måske have været lidt bedre, men det var fantastisk, at vi formåede at hive os op i den meget spændende finish," siger Ditte Bergstedt, der her til morgen efter planen skal møde på arbejde som frisørelev.

"Ja, det kan godt være, at jeg skal lade være med at tage kunder de første timer," griner Ditte Bergstedt.

Viborg-keeperen Heidi Tjugum havde også det store smil på efter, at hun havde været en af de afgørende faktorer for guldtriumfen.

Pudsigt nok var det et splitsekund, der sikrede Viborg guldet.

Mere tid havde Heidi Tjugum ikke til at konstatere, hvilken FIF-angriber hun stod overfor seks sekunder før tid.

"Jeg var helt sikker på, at det var Lea Nielsen. Men jeg kunne bare ikke forstå, at spilleren foran mig var så høj. Lige pludsleig gik det op for mig, at det var Ditte Bergstedt. Hende kunne jeg så huske fra videogennemgangen, så hendes skud sad det ventede sted," siger Heidi Tjugum med et stort smil. vit.