Familie og venner til den australske triatlet Alexa Leary står lige nu knuste ved hospitalssengen.

For her kæmper den blot 19-årige stjerne i disse dage for sit liv efter en forfærdelig cykelulykke.

Det skriver det australske medie News.

Skrækulykken fandt sted lørdag morgen, hvor Alexa Leary var ude på én af sine faste træningsture ved den australske by Pomona.

En ulykke, der efterfølgende har efterladt australsk sport i chok, for den unge triatlet er efterfølgende blevet indlagt på et hospital i Brisbane, hvor lægerne har lagt hende i kunstigt koma på grund af de omfattende skader, hun har pådraget sig.

Brækkede kraveben og ribben, knuste skulderblade, en ødelagt hofte, flere skader på hjernen og en kollapset lunge er blot nogle af de voldsomme skader, som Alexa Leary har pådraget sig, og derfor kæmper lægerne lige nu en kamp for, at triatlet-stjernen skal overleve.

Ved siden af står berørte familiemedlemmer og venner, som blot kan se til, mens de håber på godt nyt hvert eneste sekund.

»Du har altid været stærk, og det er ikke fair, efter alt hvad du har været igennem, men du er nødt til at kæmpe. Vi vil have vores søster tilbage,« lyder det fra triatletens bror Max.

Også Alexa Learys triatlonklub F45 Noosa er knuste over den triste nyhed, der har ramt deres elskede medlem.

»Vi føler alle med Alexa og hendes familie i denne situation, og vi prøver at få hverdagen til at fungere, men bag smilene er vi alle knuste,« lyder det i en officiel udtalelse.

Ifølge mediet Courier Mail skyldes ulykken, at Alex Leary kolliderede med anden rytter på træningsturen, hvilket forårsagede et voldsomt styrt.