FCK-forsvareren Mikael Antonsson fastslår, at han bliver i København. Han er IKKE på vej til Malmö FF.

- Det er ikke noget jeg har hørt noget om, jeg har været på ferie de seneste ti dage. Jeg har fået en masse SMS-beskeder i dag om, at jeg skulle være klar for Malmö FF, men jeg har ikke hørt nogen ting. Jeg trives perfekt i København og i FCK, så jeg har ingen planer om at tage til Malmö, siger Antonsson til bold.dk.

Det er det svenske site eurosport.se, der tidligere i dag har lanceret historien om, at svenskeren skulle på vej hjem over sundet for at blive en af Allsvenskans bedst betalte spillere og hjælpe "De himmelblå" med omsider at genvinde mesterskabet.

Antonsson kom fra Panathinaikos til FCK i sommer. Men han har indtil videre ikke kunnet bide sig fast i startopstillingen, medmindre Gravgaard eller Hangeland har været skadede. Svenskeren er dog noteret for i alt 14 kampe for FCK i efteråret, heriblandt ni fra start.

- Jeg var uheldig at blive skadet lige som jeg kom, men nu er jeg klar, og kan deltage fuldt ud i træningen op til forårssæsonen, som jeg ser meget frem til. Forhåbentlig kan jeg være med til at sikre mesterskabet til FCK, det er det jeg tænker på, ikke at skifte klub, siger Antonsson til bold.dk.