Det begyndte lidt pinligt, da den febrilske pressechef Brian Mollerup præsenterede ambitiøse Slagelses syv nye spillere til den kommende sæson.

I befippelsen over det store presseopbud forsøgte han at lægge røgslør over den ret banale oplysning om, hvor lange kontrakter håndboldklubben havde skrevet med blandt andre Camilla Andersen og Mia Hundvin.

Og ydermere fik pressen (læs B.T.) nærmest en over snuden, fordi avisen allerede for en uge siden afslørede, at Mia Hundvin og Camilla Andersen var blandt de nye Slagelse-forstærkninger. Den slags kunne man godt vente med at offentliggøre til efter et officielt pressemøde, mente Brian Mollerup.

Heldigvis demonstrerede Camilla Andersen, at hun har større erfaring på dette felt end sin nye pressechef. Beviset kom, da hun kontant afbrød pressechefen og kort og tørt konstaterede:

»Det er ikke hemmeligt. Jeg har skrevet en to-årig kontrakt.«

Bortset fra den lille fodfejl var det en stor dag for folkene i Slagelse. Det nyoprykkede håndboldligahold kunne præsentere syv forstærkninger til den kommende sæson.

Udover Camilla Andersen og Mia Hundvin var det overraskelsen, Brabrands Mette Melgaard, den fra Spanien hjemvendte tidligere FIFer Malene Andersen, samt Louise og Camilla Stilling samt Jannie Zeeberg fra Viborg.

En flot buket af spillere i den Slagelse-trup, som allerede i den kommende sæson har som målsætning at spille en Europa-Cup plads i hus.

Derudover kunne det ses, at den efterhånden obligatoriske sponsortavle bag de nye folk var tilføjet nye navne, og flere kommer til. Faktisk går det ifølge pressechefen så godt, at klubben allerede nu kan afsløre, at den kommer ud af det forløbne regnskabsår med et positivt resultat.

Positiv var også verdens bedste håndboldspiller Anja Andersen, der nu skal i gang med at bygge verdens bedste klubhold op. Og til den opgave har hun fået en ønskestart.

»Jeg har det som til jul. Jeg har fået opfyldt min ønskeliste. Og med dette hold med en fin blanding af rutinerede og unge fremadstormende spillere tror jeg på, at vi kan nå vores målsætning, som udover erobring af en Europa-Cup plads i den kommende sæson også indebærer, at vi skal blive mestre inden for to år,« siger Slagelse-træner Anja Andersen, der lige siden sin ankomst til klubben løbende har forsøgt at overtale Camilla Andersen til at skifte til klubben.

Selvom hun altså er tilfreds med den trup, hun nu har fået, drømmer den tidligere storspiller fortsat om at kunne knytte den tyske storskytte Grit Jurack til klubben.

Tyskeren, der spiller i Leipzig, bestemmer sig i løbet at kort tid for, hvor karrieren fortsætter. Og vælger hun at tage til Danmark, bliver det ifølge Anja Andersen enten til Slagelse eller en jysk klub, som ikke er Viborg, som Andersen udtrykker det.

»Jeg skal tale med hende i begyndelsen af maj. Meget afhænger også af, hvordan det kan passes ind i hendes studieplaner.

Vi skal i givet fald leje hende, da hendes tyske klub ikke ønsker at slippe hende helt.

Men det er da klart, at vi med en Grit Jurack på holdet vil stå væsentligt stærkere rustet til sæsonen end ellers,« siger Anja Andersen og ligner en, der har en trumf i ærmet.

Hun glæder sig nu til begyndelsen af juli, hvor hun for første gang kan samle sin trup forud for den kommende sæson. Og med mange tekniske spillere i truppen lægger træneren op til masser af seværdig håndbold i Antvorskovhallen i den kommende sæson.

»Vi skal blandt andet arbejde med noget meget offensivt forsvar. Det skal være »basketball-agtigt«,« som Anja Andersen udtrykte det.

Håndboldparret Camilla Andersen og Mia Hundvin drager nu altså til Slagelse for at fortsætte karrieren. Ikke fordi der ikke var andre tilbud. Men fordi det var den mest seriøse af de muligheder, der var til stede.

»For mit vedkommende lå det fast, at det skulle være FIF, Slagelse eller et håndboldstop,« siger Camilla Andersen.

»Jeg har tegnet en to-årig kontrakt, men med mulighed for, at jeg kan komme ud af den allerede efter et år, hvis tingene af en eller anden grund ikke skulle fungere. Klausulen gælder både for mig og for klubben. Der kan ske så meget, og jeg mener dybest set, at det er fornuftigt for begge parter at have sådan en aftale,« siger hun.

Camilla Andersen har tidligere udtalt, at hun ikke spiller i Håndboldligaen, når hun er blevet 30. Og den 27-årige OL-vinder regner da også med, at Slagelse-aftalen bliver hendes sidste.

»Det tyder alt på. Slagelse bliver min sidste klub, og det skal gå endog meget godt, før der overhovedet kan blive tale om, at jeg skal fortsætte udover de to år.

Det betyder imidlertid ikke, at jeg ikke har ambitioner på klubbasis. Måske når jeg ikke at vinde Champions League. Men mit mål er fortsat at blive dansk mester. Og dét tror jeg på kan lykkes her i Slagelse,« siger Camilla Andersen, der håber at kunne bidrage med rutine både på og uden for banen.

Hun afviser også, at det er en spiller for nedadgående, Slagelse har investeret i.

»Efter OL var det hele noget surt, og efter jul fik jeg så en skulderskade. Derfor har det ikke været min bedste sæson. Men jeg bliver ofte bedømt på, om jeg laver 12-14 mål. Sådan kan man ikke se på det.

Jeg brænder efter at vise, at jeg ikke er færdig som topspiller,« siger hun.