Anja Nielsen er tæt på et comeback efter den skade i benet, der har holdt hende ude en måned.

Hun pådrog sig skaden i en pokalkamp mod Slagelse, og det har ikke blot betydet pause fra Ikast-holdet, men har har også sendt hende ud på et sidespor på landsholdet, hvor Louise Pedersen og Josephine Touray i øjeblikket er foretrukne på fløjen.

Men der er ingen tvivl om, at landstræner Jan Pytklick er interesseret i at få testet Anja Nielsen, så hun måske kan træde ind i næste måneds e-boks Challenge Cup i Danmark.

Klubkampe vigtigst

Men i øjeblikket tænker Anja Nielsen dog ikke så meget på landsholdet.

»Det vigtigste er at blive klar til klubkampene, så det med landsholdet forventer jeg ikke så meget af. Jeg går i hvert fald ikke og spekulerer på VM i Italien, men jeg vil selvfølgelig blive glad, hvis Pytlick valgte at give mig chancen,« siger Anja Nielsen, der måske allerede er med i morgendagens storkamp hjemme mod Viborg.

»Jeg har trænet med i den sidste uge, og det går ganske godt. Men nu er træning og kamp selvfølgelig to vidt forskellige ting.

Jeg har heldigvis ingen smerter, og der er heller ikke nogen hævelser. Men jeg kan ikke hæve benet helt op, og det vil der også gå et stykke tid med,« understreger Anja Nielsen, der så onsdagens udekamp mod GOG på TV.

»Vi spillede jo helt fantastisk, hvor alle ydede en stor indsats. Derfor glæder jeg mig også til at komme tilbage igen.« -vit.