Anja Nielsen står stadig uden kontrakt med Ikast. Den tidligere landsholdsfløj har været væk fra håndbolden siden den 31. oktober, hvor hun fik ødelagt korsbåndet.

Små ti dage senere blev hun opereret, men desværre for Anja Nielsen så går genoptræningen ikke godt.

Det går faktisk rigtig skidt i forhold til for eksempel keeper Jenny Holmgren, der ligeledes sidder udenfor med en korsbåndsskade.

»Vi vil gerne forlænge med Anja, men vi har svært ved at skrive kontrakt med en skadet spiller. Hun skal i hvert fald være fit for fight.

Vi vil jo helst lave en to-årig kontrakt med Anja, men lige nu ser det ikke for godt ud,« siger Ikast-formanden Bo Jensen.

Anja Nielsen var med Ikast-truppen i Tyskland til semifinalen mod Lützellinden som tilskuer, og den situation er hun ved at være godt træt af.

»Hun er selvfølgelig irriteret over, at det hele går så langsomt. Det handler jo ligeså meget om det rent psykiske som det at få kroppen til at fungere igen.

Man skal så samtidig være klar over, at vi ikke kan tegne en forsikring for det beskadigede korsbånd. Og det skal vi selvfølgelig også forholde os til,« understreger Bo Jensen.