Lyt til artiklen

De sad der allesammen. Med telefonen i hånden.

Undtagen én person.

For da den amerikanske basketball-stjerne LeBron James onsdag morgen (dansk tid) slog scoringsrekorden i NBA, havde nærmest samtlige tilskuere i Staples Center i Los Angeles allerede fundet deres telefoner frem for at forevige det historiske øjeblik.

Der var dog lige en enkelt person, der havde fået plads helt nede ved banen, som var iskold, og som i stedet bare nød øjeblikket.

LeBron James er nu den mest scorende spiller i NBA-grundspillets historie.
LeBron James er nu den mest scorende spiller i NBA-grundspillets historie. Foto: Gary A. Vasquez
Vis mere

Det afslører et billede fra kampen mellem Los Angeles Lakers og Oklahoma City Thunder, som de seneste timer er gået viralt på de sociale medier. Du kan se billedet nederst i artiklen.

Her kan man nemlig se en mand i et sort jakkesæt siddende helt afslappet med hænderne i skødet, mens resten af den ikoniske arena er på kogepunktet.

Det er dog ikke hvilken som helst person, der så ud til at tage 38-årige LeBron James' rekord ganske roligt.

For ved at nærstudere det virale billede kan man nemlig se, at der er tale om den 84-årige Nike-skaber Phil Knight, som på billedet mest af alt ligner en mand, der ikke kan hidse sig ret meget op over NBA-stjernens rekordscoring.

Nike-milliardæren har i øvrigt fulgt LeBron James igennem hele karrieren. I 2003 skrev den amerikanske superstjerne nemlig under på et stort sponsorat med tøj- og skogiganten.

Et sponsorat, der i 2016 blev forlænget til en livslang og gylden aftale mellem parterne.

Med sine 36 point i opgøret mod Oklahoma City Thunder kan LeBron James lade sig hylde som den mest scorende spiller i NBA-grundspillets historie.

Med hele 38.388 point i verdens bedste basketball-liga har han nemlig overgået legendariske Kareem Abdul-Jabbar, der ellers har siddet på rekorden i 39 år.