Der er på mange måder langt fra internationalt glamour-liv og pladsen på forsiden af alverdens magasiner til den lille norske by Hemsedal.

Men det er her Rebecca Loos er nu.

Hun blev verdensberømt for små 15 år siden, da hun stod frem og fortalte om sin affære med fodboldspilleren David Beckham - få år inde i hans ægteskab med Victoria Beckham.

I dag har hun boet i Norge i snart 10 år sammen med sin norske mand Sven Christjar Skaiaa og deres to børn.

Rebecca Loos blev hurtigt en stor celebrity i England, efter at historien om affæren med David Beckham kom frem.
Rebecca Loos blev hurtigt en stor celebrity i England, efter at historien om affæren med David Beckham kom frem. Foto: MAX NASH
Vis mere

I Hemsedal driver Rebecca Loos et yogacenter og lever et helt almindeligt liv. I modsætning til dengang i 2003, hvor hun blev ansat som David Beckhams personlige assistent i Madrid, hvor den engelske fodboldspiller netop havde skrevet kontrakt med Real Madrid.

Norske Dagbladet har besøgt Rebecca Loos, men hun vil ikke sige noget om tiden i den spanske hovedstad, tiden med David Beckham.

»Jeg vidste, at du ville forsøge. Men jeg vil gerne tale om ting, der sker nu,« siger Rebecca Loos til det norske medie.

Men så siger hun alligevel en lille smule om den turbulente tid for cirka 15 år siden.

David Beckham spillede i Real Madrid i perioden 2003-07.
David Beckham spillede i Real Madrid i perioden 2003-07. Foto: PEDRO ARMESTRE
Vis mere

»Alle journalister, som jeg møder, spørger mig, om jeg fortryder noget. Og jeg fortryder overhovedet ingenting, men jeg har undervejs lært mig mig at komme videre. Jeg savner intet fra den tid,« fortæller den i dag 41-årige Rebecca Loos:

»Jeg har indset, at det var dengang, nu er nu. Og jeg tror, at det generelt er en vigtig forståelse for at kunne have det godt.«

Dengang i 2004 satte hun omvendt rigtigt mange ord på affæren med David Beckham, da hun solgte sin historie til store engelske medier. Om daglig sms-sex. Om at de være tiltrukket af hinanden som magneter. Om at den to år ældre fodboldspiller følte sig ensom i ægteskabet med Victoria Beckham. Om at blive fyret efter få måneder.

Til gengæld blev Rebecca Loos øjeblikkeligt en super-celebrity i i især England efter offentliggørelsen af de slibrige detaljer. Hun var ofte på den røde løbe og deltog i flere reality shows på tv.

Rebecca Loos på den røde løber i 2006.
Rebecca Loos på den røde løber i 2006. Foto: PAUL HACKETT
Vis mere

Nu sætter hun pris på at bo i Norge og Hemsedal.

»Da jeg flyttede til Norge fik jeg at vide, at der bare er én eneste paparazzifotograf her. På den måde er det en ret stor forskel fra Madrid og London,« siger Rebecca Loos på i øvrigt flydende norsk.

Hun nyder sit norske liv:

»Jeg kan virkelig godt lide at være i naturen, og Hemsedal er helt klart en idyllisk by for mine børn at vokse op i. Det er smår, men alt er meget trygt og nært,« siger hun.

David og Victoria Beckhamtil et UEFA-arrangement i august.
David og Victoria Beckhamtil et UEFA-arrangement i august. Foto: VALERY HACHE
Vis mere

Beckham-familien har aldrig kommenteret på utroskabshistorierne.

David og Victoria Beckham er stadig gift og har været det siden 1999. Sammen har de fire børn, Brooklyn, Romeo, Cruz og Harper.

Flere gang gennem årene har historier om forestående skilsmisser floreret, og for nylig kommenterede Victoria Beckham på rygterne: »Folk har digtet ting om vores forhold i 20 år, så David og jeg er ret vant til at ignorere det vrøvl og bare fortsætte som normalt.«

Imens kæmper David Beckham i øjeblikket for at skabe en ny fodboldklub i den amerikanske by Miami. Her rynkede flere på næsen, da David Beckham for nylig præsenterede navnet på klubben.