SAS-Ligaen: AaB - Randers FC 2-1 (1-0)

AaB er nyt førerhold i SAS Ligaen, efter at holdet søndag besejrede oprykkerne fra Randers FC med 2-1 i en chancespækket kamp på Aalborg Stadion.

____simple_html_dom__voku__html_wrapper____>____simple_html_dom__voku__html_wrapper____>____simple_html_dom__voku__html_wrapper____>I sidste weekend sad AaB tilbage med en skuffet følelse efter at have domineret udekampen mod FC Midtjylland og tabt.

Søndag var det lige omvendt for nordjyderne, der var en anelse heldige med hjemme på Aalborg Stadion at besejre et godt kæmpende Randers-hold, der dominerede anden halvleg totalt, men ikke kunne score på nok af deres chancer. Med sejren på 2-1 indtager nordjyderne førstepladsen i SAS Ligaen.

Rasmus Würtz bragte AaB foran på straffe i første halvleg, men gæsterne fik udlignet i det 78. minut ved indskiftede Karsten Johansen. Tre minutter senere bragte brasilianske Caca smilet tilbage på læberne hos hovedparten af de 9496 tilskuere, da han blev matchvinder.

- Man bliver 10 år ældre af sådan en kamp. Jeg føler, at vi burde have lukket kampen på alle de chancer, vi havde i første halvleg, sagde en lettet AaB-træner Erik Hamrén efter kampen.