Underskriftsindsamlingen til støtte for Michael Rasmussen er en kæmpe succes. Over 50.000 personer har skrevet under på, at de mener Michael Rasmussen er den rigtige vinder af Tour de France 2007.

Han vandt ikke Tour de France, selvom han kun var en cykellængde fra. Men Michael Rasmussen er stadig den rigtige vinder af Touren i rigtig mange cykelfans' øjne.

Over 50.000 har således været inde på kyllingen.com for at skrive under og vise deres støtte til den danske cykelrytter.

- Det er en fantastisk støtte, som folk fra Danmark og udlandet har vist. Jeg er meget glad for, at jeg har kunnet give så mange mennesker rammerne for at kunne give deres support. Jeg håber, at Michael Rasmussen kan finde noget støtte i siden, siger ophavsmanden til underskriftsindsamlingen, Kasper Michael de Thurah.

Han har ikke selv haft mulighed for at møde Michael Rasmussen, men han er bare glad for, at cykelrytteren får den støtte, som han fortjener.

- Det vigtigste er stadig også, at han er bekendt med siden, og at han ved, at han er den rigtige vinder i vores øjne, fortæller Kasper Michael de Thurah.

I starten af sidens levetid var det næsten udelukkende danskere, der besøgte den, men i den sidste tid er udlændingene også hoppet med.

- Rigtig mange hollændere har i den senere tid besøgt siden og vist deres støtte til Michael. Der har ikke været den helt store dækning i hollandske medier, men via blogs og msn messenger har nyheden omkring siden spredt sig meget hurtigt, siger Kasper Michael de Thurah.

Besøg Kyllingen.com