Er du mester i at aflæse en elregning? Quiz med og få chancen for at vinde en biotur for to.

Vi har talt meget om det, der kommer ud af vores stikkontakter det seneste år – og med god grund. Det kan nemlig både være dyrt, besværligt og ikke mindst ren spild, hvis man ikke har sat sig bare lidt ind i, hvad det egentligt er, man får for sine penge. En af de nemmeste måder at holde styr på forbruget på er ved først og fremmest at have styr på elregningen, for hvad betaler du egentligt for?

Tag quizzen med fem hurtige spørgsmål om strøm og elregninger - måske bliver du overrasket over svarerne? Men frygt ej, uanset om du svarer rigtigt eller forkert, så kan du være med i konkurencen om at vinde en biotur for to til en værdi af 299 kroner. Vi trækker fem heldige vindere.


Læs mere

Betaler du aconto for din el? Ifølge en ekspert, så er det en rigtig dårlig idé. Det gør det sværere at holde styr på husholdningsbudgettet, og du risikerer at agerer bank for dit elselskab.
Læs mere her

Er du dus med din elregning? Bliver du gode venner med din elregning, så kan du spare på budgettet.
Læs mere her

 

Dette indhold er produceret i samarbejde med en annoncør. Berlingske Medias uafhængige redaktioner har intet med udarbejdelsen og publiceringen at gøre.

Andre læser også