____simple_html_dom__voku__html_wrapper____>____simple_html_dom__voku__html_wrapper____>Kampen mod kiloene bliver nu svære for de tusindvis af overvægtige danskere, der forsøger at tabe sig med slankekonceptet Weight Watchers.

Weight Watchers (tidligere kendt som Vægtvogterne) stopper al sin aktivitet i Danmark pr. 31. maj. Hundredvis af hold lukkes øjeblikkeligt, og de ellers tilfredse kunder raser over lukningen på de sociale medier.

Weight Watchers skriver på sin danske Facebook-side om beslutningen:

- Weight Watchers har besluttet at afvikle sin virksomhed i Danmark, da virksomheden ikke har haft ressourcer til at komplementere mødevirksomheden med onlinetjenester.

Alle medlemmer får hurtigst muligt en mail fra Weight Watchers Danmarks direktør, Stefan Ryme, med de praktiske detaljer om, hvad det indebærer, at mødevirksomheden i Danmark afsluttes per 31. maj 2014.

Weight Watchers i Danmark er bl.a. blevet udfordret økonomisk af nye tiltag som app's og andre onlinetjenester.

Der er i dag cirka 1.500-1.800 aktive Weight Watchers-medlemmer i Danmark. Flere af dem er totalt uforstående over for beslutningen om at lukke Weight Watchers. På Weight Watchers danske Facebook-side er der allerede over 100 sure og skuffede kommentarer.

- Fuck hvor er det latterligt!!! Den eneste måde man kan tabe sig på også går det hele op i hat og briller!! skriver Julie.

Flere af kunderne skriver, at det har været meget tilfredse med Weight Watchers slankekoncept.

- Det er virkelig trist - vanvittigt ærgerligt at vi alle der har haft glæde af WW ikke har formået at markedsføre det godt. Jeg har tabt 50 kg, og for første gang er der noget, der virker for mig - er oprigtigt ked af det og tænker, hvordan jeg kommer videre med de næste 50, skriver en anden kunde Sofie.

- Det er noget nær den værste beslutning, EVER!! Det kan ikke rigtig passe ind i mit hoved, at et program som WW, der rent faktisk virker, ikke kan være rentabelt i dk. Hvad gik galt?

Weight Watchers har eksisteret i Danmark fra 1974-1980 (dengang hed det Vægtvogterne) og genåbnede i 2000.

Vægtvogternes koncept bygger på en pointsystem, hvor alle madretter får tildelt point på baggrund af deres indhold af fedt, proteiner, kulhydrater og fibre. Jo sundere madvarer, jo færre point. Hver uge man så tildelt et antal point på baggrund af størrelse, alder, vægt og fysiske aktivitet, som man må spise for. Kunsten er at sammensætte pointene, så man både bliver mæt og taber sig.

I BT PLUS finder du en lang række guider til et slankere liv - og du får hver uge kostplaner, klummer og gode råd til dit vægttab og et sundere liv fra Lene Hansson, Chris MacDonald og Krisztina Maria