En mand er nervøs for, hvad der sker, hvis han begynder på såkaldt 'wifesharing' med sin kone.

Hvis du vil skrive til B.T.s sexbrevkasse, så kan du gøre det helt anonymt til sexbrevkassen@bt.dk. Skriv blot din alder og køn, så svarer vores eksperter.

Skal jeg lade min kone blive taget af andre mænd?

Jeg kan mærke, at jeg tænder på at se min kæreste blive kneppet af en fremmed mand og måske med tiden flere mænd, imens hun sutter min pik. Jeg har aldrig før haft disse lyster med tidligere partnere, så det er ret nyt for mig at have denne lyst. Det skal siges, at kæresten er frisk på legen, selvom hun ikke har prøvet det før.

Jeg har læst, det skulle hedde wifesharing i det miljø. Jeg har førhen været utrolig jaloux, så jeg forstår ikke helt, hvorfor jeg ikke har jalousifølelsen. Min kæreste er bange for, at jeg mister lysten til hende, og at vores forhold går i stykker, hvis jeg ikke kan tåle at se hende få fremmed pik.

Selvom det faktisk var min idé, at hun skulle prøve at blive knaldet af en eller flere mænd på den lange bane. Håber, at I kan hjælpe mig med at blive klogere.

Mvh Forvirret kæreste (Spørgsmålet er sendt til sexlinjen hos Sex og samfund, og du kan se svaret under billedet)

Jeppe Hald er national projektleder af Sexlinien, der rådgiver unge. Han har mange års erfaring med seksualrådgivning.
Jeppe Hald er national projektleder af Sexlinien, der rådgiver unge. Han har mange års erfaring med seksualrådgivning.
Vis mere

Lad være med at skamme dig

Din og din kærestes fælles fantasi kan faktisk være et tegn på, at du virker tryg i dit parforhold og måske ikke føler jalousi som tidligere. For nogle kan det være meget erotisk, at andre får adgang til ens sexpartner, fordi du måske tænder på at se hende nyde.

Fantasier kan være enormt frække og tænde en, men det er ikke altid, at de er lige så frække, når de udføres i virkeligheden. Så I må teste vandet, for du kan ikke vide, hvordan I reagerer, og hvis du først bliver jaloux, er det svært at trække det, der er sket, tilbage. For eksempel må du forholde dig til, hvis hun nu nyder det meget mere end dig.

Så I skal snakke det grundigt igennem inden. I skal sætte nogle rammer op, hvis I laver et gangbang. I kan måske begynde med at gå på en swingerklub og bare kigge og se, hvad der sker i jer – vågner din jalousi, så skal I måske trække i land.

I kan også interviewe mulige partnere og se, hvad det gør ved jer, når I snakker med dem. Det er vigtigt, I alle tre får talt om jeres grænser og finder et såkaldt stopord, der betyder, at nu skal legen stoppe, selvom I er i gang. Det kan være alt fra banan til rød.

Men hvis I finder ud af, at det er dejligt, og I nyder det, er der intet at skamme sig over, og så skal I endelig kaste jer ud i det, men gå varsomt frem til at begynde med. Det gælder også om at have styr på prævention især i forhold til sexsygdomme.