Den populære dating-app Tinder har været den nemme mulighed for alle til at prøve sig af på datingmarkedet. Et billede af dig selv og en kort profiltekst, så er du sådan set kørende.

Nu viser det sig, at der findes en udgave af Tinder, der ikke er lige så let tilgængelig - og ikke er for alle, skriver mediet TechCrunch.

Tinder Select hedder underudgaven. Som navnet indikerer, er den kun for nogle bestemt udvalgte. Og de udvalgte kan eksempelvis være højtstående forretningsmænd, supermodeller og andre kendisser.

Mediet skriver, at man skal inviteres specielt til at blive en del af det højtprofilerede univers, men det kan godt lade sig gøre for 'normale mennesker' at blive inviteret.

I så fald sker det på baggrund af en algoritme, der kan udregne, hvor stor din succes er på Tinder. Og dermed kategoriseres den klasse af medlemmer for 'de hyper-attraktive'.

Hvis man er en del af Select-universet, kan man inde i applikationen skifte frem og tilbage mellem den eksklusive og den normale udgave.

TechCrunch skriver yderligere, at der ikke lader til at være nogen interesse fra folkene bag Tinder i at offentliggøre den eksklusive udgave af appen. Den har nemlig allerede været ude i seks måneder uden nogen form for omtale.