Orgasmer er dejlige, men nogle kvinder har svært ved at nå den ultimative nydelse ved sex.

Men det mener amerikanske forskere nu at fundet en løsning på. I et nyt studie har de fundet ud af, at hvis kvinder følger en særlig tretrinsraket, så skulle vejen til sex-paradiset være brolagt.

Det skriver The Independent.

Tretrinsraketten består af stimulering af det kvindelige kønsorgan, dybe kys og oralsex.

Altså helt uden brug af penis. Og noget tyder på, at kvindernes chance for at få orgasme faktisk stiger, så længe det er uden samleje med en mand.

52.000 deltagere med forskellige seksualiteter deltog i undersøgelsen, der viste, at særligt de heteroseksuelle kvinder har sværest ved at få orgasme.

Deltagerne skulle besvare en række spørgsmål om deres sexvaner. De homoseksuelle kvinder havde 86 procent chance for at få orgasme,mens tallet for de heteroseksuelle kvinder kun lå på 65 procent.

Ifølge forskerne ved mændene ikke nok om, hvordan de stimulerer deres kvinder.

»Heteroseksulle mænd tror faktisk, at samleje er den bedste måde at stimulere kvinder på, og det er faktisk tragisk, fordi det kunne ikke være mere forkert,« siger forskeren Elisabeth Lloyd, som har skrevet bogen The Case of the Female Orgasm.

Forskerne peger desuden på, at kommunikationen med partneren har stor betydning for kvindernes mulighed for at komme i den syvende orgasme-himmel.

»Det er utroligt forskelligt, hvordan kvinder får orgasmer. Hvad der virker for den ene kvinde, virker slet ikke for den anden,« siger David Frederick fra Chapman University, der står bag undersøgelsen.