Til venstre er den perfekte kvindekrop ifølge kvinder. Og til højre ifølge mænd.
Til venstre er den perfekte kvindekrop ifølge kvinder. Og til højre ifølge mænd. Foto: Bluebella.com

Hvordan ser den perfekte mand og den perfekte kvinde ud? Det er der nok en del af os, der har spekuleret på. Specielt når vi har stået foran spejlet og fundet fejl efter fejl.

Men faktisk er der noget, der minder om et svar. For lingerie-butikken Bluebella.com har sat spurgt 500 mænd og 500 kvinder om, hvordan de synes, henholdsvis den perfekte kvinde og den perfekte mand skal se ud.

Og ser man på, hvordan kvinder synes, den perfekte kvinde og perfekte mand skal se ud, så varierer det ganske meget i forhold til, hvordan mænd synes, den perfekte kvinde og den perfekt mand skal se ud.

For efter de 500 kvinder og mænd havde svaret på spørgsmål om den perfekte krop til hvert køn, satte folkene bag BlueBella sig ned og sammensatte hvert køns opfattelse af den perfekte krop ud fra kendte personers kropsdele.

Til venstre er den perfekte kvindekrop ifølge kvinder. Og til højre ifølge mænd.

Penis

Volume til mænd
Og der er flere tydelige tendenser. For når man spørger mænd, hvordan de perfekte kroppe skal tage sig ud, så er det tydeligt, at mænd ønsker lidt mere volume end kvinder gør.

Eksempelvis foretrækker mænd Kim Kardashians barm og Hugh Jackmans overarme, mens kvinder foretrækker Jennifer Anistons bryster og Brad Pitts overarme.

lauralundsgaard

Den samme tendens gør sig gældende, når det kommer til kvinders hår. Her synes mændene, at Scarlett Johannsons hår er den perfekte løsning, mens kvinder synes, at det perfekte hår sidder på den britiske hertuginde Kate.

Til venstre er den perfekte mand, som kvinder synes, han skal se ud, mens versionen til højre er den perfekte mand ifølge mænd.

Kvinder vælger ældre kvinder
Samtidig mener mænd at fodboldspilleren Frank Lampard har de helt rigtige ben, mens kvinder mener, at en anden fodboldspiller i form af David Beckham har de perfekte ben.

En anden væsentlig forskel mellem de to køns opfattelser af perfekt, specielt når det kommer til den perfekte kvindekrop, kan man se, når man kigger på alderen af de valgte perfekte kropforbilleder.

pæn betjent

Her er kvinders valg i flere tilfælde faldet på kvinder, der ikke er i hverken 20'erne eller 30'erne. For eksempel fremhæver kvinder Jennifer Anistons (46) bryster, Gwyneth Paltrows (43) mave og Elle Macphersons (51) ben.

Du kan selv kigge nærmere på de to køns forskellige valg på billederne her i artiklen.

SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 9 kr.