Foto: Colourbox

Cowgirl: Kvinder tror, den her mest er god for mændene, men det er fordi de hopper op og ned. Det skal de slet ikke. De skal i stedet køre frem og tilbage! Kvinden sætter sig ovenpå manden og læner sig lidt frem. Manden tager godt fat om hendes hofter, og ved at køre frem og tilbage, kan hun styre rytmen og friktionen på sin klitoris, mens han kan forstærke virkningen ved at følge hendes rytme og skubbe ekstra til hende med sine kræfter, så det føles som om han styrer det. Og ja, vi elsker synet af de gyngerne bryster op i vores ansigt - men da endnu mere, hvis vi kan se kvinden også nyder det!

Stolen: Manden sidder her på en stol, og kvinden sætter sig overskrævs på ham. Hun kan i denne stilling styre rytmen og hjælpe med at presse sig tættere på manden ved at tage fat i stolens ryglæn. En formidabel ”happy end”, hvis hun har danset (lapdance måske) for ham først.

Kalkunen: Kvinden ligger på ryggen og trækker benene op ved at holde fast i knæhaserne. Den her stilling er fantastisk, hvis hun godt kan lide dybe stød, og her kan manden ramme hendes G-punkt i sine stød og give hende skedeorgasme. Kvinden er dog meget åben i denne stilling, så manden skal være lidt forsigtig, så det ikke gør ondt. Kvinden kan eventuelt frigøre sig ene hånd og selv stimulere klitoris, mens manden støder dybt i hende - det er superfrækt at se på, og skønt for kvinden også.

Gyngen: Her står manden op og holder sin kvinde, der har benene rundt om ryggen på ham. Det handler for manden om at finde den rigtige balance, så hun fungerer som en slags modvægt og derfor ikke er alt for tung at holde. Men kan manden det, er denne stilling virkelig god, fordi han vil fremstå som den store stærke KingKong, mens hun er den lille fugl, der sidder på hans ’gren’.

Saksen: Kvinden ligger på ryggen, krydser sin ben og smider dem om halsen på manden. Den er rigtig god til skedeorgasme fordi kvinden i den stilling strammer skedemuskulaturen, samtidigt med at manden kan ramme hendes g-punkt.

Nonnen: Her er vi ude i en variant af missionærstillingen, hvor kvinden putter en eller to puder under numsen, så hendes underliv kommer højere op. Og så samler hun sine ben, så meget hun kan i stedet for at sprede dem. Dog stadig med manden traditionelt imellem dem. På samme måde som saksen, får hun strammet muskulaturen i skeden, og får på den måde lettere ved skedeorgasme.

SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 9 kr.