Foto: Colourbox

Doggystyle: Vi kommer ikke udenom, at det her er en favoritstilling hos de fleste mænd. Det er muligt den vækker det primale i os, men bare det at vi kan føle os som nogle machodyr, mens vi tager vores kvinde, er rigeligt til at vi elsker det. Kvinden er nødt til at hengive sig, når vi laver doggystyle. Og vi kan rigtig betragte og studere de dejlige kvindenumser, mens kvinden er 100% åben og hendes bløde baller fungerer som stødpuder.

Henover køkkenbordet: Fungerer også glimrende forlæns, hvor man lige kan smide et par kvindeballer op på kanten af bordet og tage hende ind over, mens man står op.

Frøen: Her skal kvinden sidde på hug over manden. Præcis som en frø. Og den tanke må hun gerne have, mens hun hopper op og ned. Det ultimative i denne stilling er, at kvinden kan hoppe 360 grader rundt om sig selv, og finde det sted, hvor hun får mest ud af stillingen. Og vi mænd kan se hende forfra, bagfra og fra siden - og det kan vi godt lide! Kniber det med at motivere kvinden til denne lidt akrobatiske stilling, kan jeg forsikre, at hun sparer en time i fitnesscentret, for den er fungerer som fantastisk workout for baller og lår!

69’eren: Også vældig populær hos mænd, og skal vi få kvinden til at elske det, så meget som os mænd, så sørg for at manden ligger nederst eller lav 69’eren liggende på siden. Begge dele sørger for, at manden ikke kommer til at støde for hårdt i hendes mund i kampens hede.

Den skæve: Læg kvinden på siden og sæt dig på hug eller knæ bag hende. Løft så hendes øverste ben og vrid hende en smule rundt, så du kan presse dig ind sidelæns. Det strammer muskulaturen i hendes skede og gør hendes talje meget slank og lækker - og for mange kvinder er det overraskende dejligt at blive stødt ind i fra siden.

Machobrølet: Her er kvinden liggende, mens manden står op - måske på knæ, hvis det skal foregå i dobbeltværelset. Hun skal have benene rundt om hans ryg, og så kan han støde, betragte og gramse løs på hende, mens han tager sin kvinde præcis i det tempo og den rytme, der passer ham!

SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 9 kr.