____simple_html_dom__voku__html_wrapper____>____simple_html_dom__voku__html_wrapper____>To gange er den 37-årige akutsygeplejerske Iben fra Kellerup blevet langtidssygemeldt med en stressrelateret depression, og både manglende sexlyst og evnen til at opnå orgasme pga. medicinering har ikke gjort situationen nemmere for Iben og hendes mand.

- Min mand har altid haft, og har fortsat, et meget stort behov for sex. Han så faktisk gerne, at vi var seksuelt sammen både morgen og aften. Min lyst til sex er desværre havnet helt ovre i den anden grøft. Jeg oplever måske kun lyst til seksuelt samvær to til fire gange om måneden, og det skaber helt naturligt en hel del spændinger imellem os, fortæller Iben.

I går fortalte bloggeren joanb og psykiater Henrik Littauer om, hvordan sex og orgasme kan hjælpe i forbindelse med stress og depression.

Og det kan Iben godt nikke genkendende til.

- Jeg har også altid haft endda meget stor glæde og fornøjelse af at onanere - og målet for onanien er naturligvis at opnå denne her så både fysisk og psykisk forløsende orgasme. Jeg er udmærket godt klar over, at det meste foregår oppe mellem ørerne, både hvad angår det medicinske og min generelt manglende lyst til sex og evnen til at kunne opnå orgasme. Derfor er mit store håb da også, at jeg på en eller anden måde kan få lysten ned i kroppen igen.

Klik her for at læse hele Ibens historie