Dogging, eller sex i det fri med fremmede, er en ny trend blandt danskerne. Især de 40-60-årige er klar på det.

To personer, der ikke kender hinanden eller har set hinanden før, mødes i en park. Her finder de en busk eller et buskads, og så knalder de.

Fænomenet kaldes 'dogging' og er lige nu ved at 'bide' sig fast blandt danskerne.

- Det er helt sikkert en trend herhjemme. Jeg vil skønne, at omkring 30-40.000 gør det, siger Jesper Christensen fra swingerguiden.dk til Newspaq.
 
Ifølge Jesper Christensen er dogging for alle aldersgrupper, men han synes at kunne se en tendens, der peger i retningen af, at fænomenet især er 'hot' blandt de 40-60-årige.

Den oplysning kommer ikke bag på en af Danmarks førende sexologer.

- Det er helt sikkert noget, den ældre genration tænder på. For dem er det nedarvet at bolle ude i det fri, siger Joan Ørting.

Den ekshibitionistiske sexleg, som oprindeligt stammer fra England, er navngivet efter, at folk brugte en gåtur med hunden som undskyldning for at komme afsted til de hemmelige møder.

I dag skabes kontakten mellem de fremmede typisk igennem dating-sider, og derefter er det op til 'doggerne' at aftale, hvor de skal mødes. Ifølge Joan Ørting er det helt naturligt, at dogging er populært blandt danskerne.

- Alt omkring sex i det fri tænder begge køn. Kvinder elsker det frie og ungpige-agtige ved det, imens mændene har det her urinstinkt, hvor de tænder på at hive kvinden ind i en busk og tage hende dér, siger hun.

På hjemmesiden sexidetfri.dk, kan man finde yderligere info om dogging, samt links til gode dogging-steder og forskellige chatfora, hvor lystne dogging-udøvere venter på nye partnere.