B.T. har spurgt mandepanelet om utroskab.

En mælk med klumper

  
Foto: Erik Refner
Vis mere

Thomas Skov Gaardsvig, 25, vært på ’Verdens bedste TV-program’, har kæreste

- Jeg er ikke fan af det på Facebook, må jeg sige. Jeg har det heldigvis til gode, og jeg håber sgu ikke, at det vil ske. Jeg ved ikke, hvordan jeg ville have det. Jeg tror, jeg ville føle mig... Ligesom, hvis man køber en mælk, der allerede er klumper i. Sur og rasende, men man kommer nok videre. Når jeg ser på min kæreste, så tænker jeg, at hun er mange ting. Men lige det, tror jeg ikke, hun er. Så jeg har ikke en plan over, hvad jeg ville gøre, hvis hun kom og sagde, ’jeg har sgu været ude med snøren’.

Jeg kender nogen, der har været udsat for det, og de er som regel kommet videre, hvis det skulle være dem, men det er nok et tegn på, at det ikke skulle.

Hold det for dig selv

  
Foto: Jeppe Michael Jensen
Vis mere

Ole Kibsgaard, 45, musiker, gift på 17. år.

- Dybest set synes jeg, uden at lyde kristen, at man skal gøre mod andre, som du ønsker, de skal gøre mod dig. Jeg vil på ingen måde moralisere, der er sikkert nogen, der kan være i åbent forhold, men det ville jeg ikke selv kunne holde ud. Så kom hun ikke hjem den nat, fordi hun lige fandt en anden. Og så må man også holde sin egen sti ren. Men skulle min kone gå hen og være mig utro, så vil jeg helst ikke vide det, hvis det ikke betød noget, og var mere ’jeg var ensom, jeg var i Jylland, jeg var fuld og han lignede dig ret meget’.

Man kan godt falde i, og så synes jeg, man skal holde det for sig selv.

Forholdet ville briste

  
Foto: Rune Feldt
Vis mere

Asger Aamund, 71, finansmand, gift med Suzanne Bjerrehuus

- Når man har et forhold og bor sammen, så må man også holde sig til hinanden. Det er meget afgørende for, at et parforhold kan bestå. Hvis det hviler på, at man har de følelser for hinanden, der skal til, for at man får en god og givende hverdag, så vil det jo være et stort svigt, hvis man går ud og har en affære. Hvis min partner var mig utro, vil jeg mene, at forholdet ville briste. Tidligere var det accepteret, at manden dumpede i til julefrokosten eller på rejsen, men den lidende kvinde, der må finde sig i mandens sidespring eksisterer ikke mere. Kvinder stiller samme krav til manden, som han gør til kvinden i dag.

Læs også B.T. Plus guide: Sådan tackler du utroskab