Forfatteren Kelly Sullivan Walden har skrevet en bog, der beskæftiger sig med sexdrømme.

Tydning af drømme er ikke just en ny disciplin, men den amerikanske forfatter Kelly Sullivan Walden har skrevet en bog, der handler om en meget speciel genre af drømme. Nemlig sexdrømme.

I New York Post kommer hun med en række eksempler på, hvad det betyder, hvis du drømmer om at dyrke sex med eksempelvis din chef, en kendis eller en ekskæreste.

Hvis de våde drømmer går på chefen, så skal du ikke som sådan være bekymret. Det er ikke sikkert, at du har behov for at nedlægge din chef. Ifølge Kelly Walden kan det betyde, at du forsøger at være 'chefen i dit eget liv'. Chefen er også - selvklart - en autoritetsfigur og sex med denne kan også være et tegn på, at du tager 'magten'.

Hvis du drømmer om at dyrke sex med en kendt person som popstjernen Justin Bieber eller den danske badetøjsmodel Nina Agdal, så kan det skyldes, at du selv hungrer efter at blive kendt.

Sexdrømme om ekskæresten betyder ikke, at du har brug for at finde sammen med den pågældende person igen. Det kan ifølge forfatteren betyde, at du underbevidst tænker over, hvordan du selv var i den pågældende periode, da du var sammen med ekskæresten, og at du måske har mistet den del af dig selv i øjeblikket.

Det fremgår dog ikke, hvorvidt Kelly Walden mener, at det her er facitlisten eller ej. Men hvem ved, måske er en sexdrøm om chefen bare en sexdrøm.