Should I stay or should I go now? Stiller du dig selv spørgsmålet om, hvorvidt din partner er den eneste ene, eller om du måske burde tage dit gode tøj og gå. Så kan det være en hjælp at holde øje med et enkelt tegn.

Det mener den engelske dating-ekspert James Preece, som har givet sit tip videre til Daily Mail.

For selvom alle forhold er forskellige, så er der særligt et enkelt tegn på, at tingene går den forkerte vej.

»Hvis du bliver ved med at overveje, hvordan det mon ville være at være sammen med en anden, så er det på tide at komme videre,« siger James Preece til Daily Mail.

Han fortæller, at en fantasi om en kendt i ny og næ ikke skader, men at der er fare på færde, hvis man bliver ved med at se sig om efter andre folk.

Så hvis du går rundt og tænker, at det egentlig kunne være sjovt at prøve det der Tinder af, eller er misundelig på dine singlevenners eskapader, fordi du er bange for at gå glip af noget, så ser det altså ikke for godt ud.

Der er dog håb endnu, hvis først tankerne om det frie singleliv skulle trænge sig på, og rådet fra James Preece er egentlig ret simpelt.

»Snak med din partner om det, før du begynder at snakke med nogle nye. Og husk: Det er bedre at komme ud af et dødt forhold end at forblive sammen med en bare for at gøre det,« siger James Preece.