Det er ikke ligefrem nye ting, der hitter på sexlegetøjsfronten hos mænd og kvinder. Det afslører ejer af erotikbutikken Paradiss, Lisbeth Fannucchi, da bt.dk møder hende på Nordic Erotic messen.

Mændene vil nemlig helst have ting, der gør dem bedre i sengen, såsom en penisring, mens kvinderne er mere til legetøj, der kan tilfredsstille dem selv i sengen. Og det er der som sådan ikke noget nyt i, men produkterne bliver hele tiden udviklet.

Siden KB Hallen brændte ned i 2011, mens der blev afholdt sexmesse, har København ikke haft en lignende messe. Men det er der lavet om på nu, hvor det er lykkedes at stable en erotikmesse på benene i Brøndby Hallen, der løber af stablen i weekenden, hvor fokus ligger mere på det erotiske frem for det sexistiske.

Erotikmesse billederne der slår benene væk under dig - splitbillede

Det sexlegetøj, der hitter hos kvinder, er noget som de kan bruge til at tilfredsstille sig selv. Og lige i øjeblikket er det mest populære ifølge Lisbeth Fannucchi det, der hedder en japansk vibrator. Og det undrer ikke sexolog Maj Wismann, da det blot er en videreudvikling af den helt almindelige dildo, som altid har været populær hos kvinderne.

- Det har altid hittet hos kvinderne at kunne tilfredsstille sig selv, og det fede er, at udstyret hele tiden bliver udviklet med design og effekter. Udviklingen er med til at gøre det lettere for kvinden at blive tilfredsstillet, da udstyret kan mere, siger sexolog Maj Wismann.

Mændene vil være større

Når det kommer til mændene, så er selvtilfredsstillelses legetøj lidt mere tabubelagt, forklarer Maj Wismann, da der i mange år ikke har været noget af ordentlig kvalitet. Det er sandsynligvis forklaringen på, at den slags ikke hitter så meget hos mændene.

De er mere til legetøj, der gør dem bedre eller større, når de er sammen med en kvinde. Og det kan en penisring hjælpe dem med, da den gør mandens erektion kraftigere, fordi blodet bliver i penis.

- Den slags har altid hittet hos mændene. Rigtig mange mænd er jo visuelle, og det er fedt bare at kunne kigge ned og se den her kæmpe, siger Maj Wismann.

Erotikmesse billederne der slår benene væk under dig - splitbillede

- Mange mænd tænker også, at jo større den er, jo bedre kan jeg tilfredsstille kvinden. Selvom den jo også kan blive for stor for nogen kvinder.

Hos par har udklædning altid hittet godt, fortæller Lisbeth Fannucchi, men det er ikke den mest populære trend i øjeblikket. Det er i stedet fjernstyret legetøj, hvor kvinden har et æg oppe i skeden, og så kan manden med en fjernbetjening styre, hvornår det skal vibrere.

- Det bliver en fælles leg, hvor man afgiver kontrollen til sin partner, og det er populært hos mange par. Og modsat et erotisk spil, så har denne type legetøj lidt en joker i form af en spændingsfaktor, siger Maj Wismann og uddyber.

- Kvinden ved ikke, hvornår der sker noget. Det kan være mens hun snakker i telefon med sin mor eller under restaurantbesøget.

Fakta om erotikmessen i Brøndby Hallen

  • Der forventes op mod 20.000 gæster til messen
  • Arrangøren forventer gæster fra både Sverige, Norge og Tyskland
  • Messen kører fra torsdag til og med søndag
  • Modsat tidligere tiders sexmesser, forsøger arrangørerne at fokusere mere på det erotiske frem for rent sex
  • Der kommer alle typer mennesker på messen. Drengene på tur, tøseturen, unge og ældre par og handicappede