Det britiske svar på 'NetDoktor' har undersøgt, hvor mange sexpartnere der er det ideelle antal. Måske vil tallet overraske dig.
Det britiske svar på 'NetDoktor' har undersøgt, hvor mange sexpartnere der er det ideelle antal. Måske vil tallet overraske dig.

Har du nogensinde tænkt på, om du har haft sex med for mange eller for få? Så kan denne undersøgelse måske give dig svaret.

Det skriver The Telegraph.

For uerfaren eller for velbevandret? Undersøgelsen foretaget af IllicitEncounters.com, der er et engelsk datingwebsite for folk i faste forhold, giver dig svaret på et af livets svære spørgsmål. Hvornår har man haft for mange sexpartnere? Og hvornår har man haft for få?

couple in bed

Nogen vil måske have frygteligt travlt, mens andre er langt foran. Undersøgelsen viser, at det perfekte antal sexpartnere er 10.  The Telegraph har lagt svarprocenterne op, og her viser det sig, at langt de fleste – både mænd og kvinder - fastslår 10 som værende det ideelle antal.

I undersøgelsen står der, at 38 procent af kvinderne og 37 procent af mændene fandt 8-12 sexpartnere som det mest passende spænd, mens 10 sexpartnere var det ideelle. Norsk Tv2 fortæller, at 1.000 personer har deltaget i datinghjemmesidens undersøgelse.

Group of people running on treadmills

Hvis man havde mere end 10 sexpartnere, blev man set på som værende promiskuøs, mens man med mindre end 10 sexpartnere blev set på som værende seksuel uerfaren.

menstruation pain or stomacbeautiful young girl holding her stomach, abdominal pain during the menstrual cycleh ache

Christian Grant, der har lavet undersøgelsen for IllicitEncounters.com, fortæller, at de uskrevne regler for dating hurtigt ændrer sig.

»Jeg tror, ​​vi alle er blevet meget mere tolerante og seksuelt eventyrlystne,« siger han.

SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 9 kr.