Modelfoto
Modelfoto Foto: Photographer: Artem Furman

Lørdag 19. marts er det international astrologi-dag. Dagen, der hylder den oldgamle stjernetyderkunst - som stadig er populær. Men det er forskelligt, hvad man kan få ud af det. Et kvindemagasin har lavet en oversigt over de sexstillinger, der tænder kvinden mest ud fra sit stjernetegn.

Der er ikke det, som man ikke kan få 'forudset' ud fra sit stjernetegn i et horoskop. Derfor lyder det måske heller ikke så skørt, at online kvindemagasinet YouTango har sat sig for at finde de sexstillinger, der tænder kvinden mest - set ud fra de forskellige stjernetegn. De har lånt en række illustrationer fra kvindemagasinet Cosmopolitan for at vise nogle af de lidt mere utraditionelle stillinger.

TIL BT3-3HOROSKOP

Om det passer eller ej er ikke til at sige, men så er der en god undskyldning for at hoppe i kanen og eksperimentere lidt.

Vædderen
Selvstændig og modig. Derfor passer  'The Rocking Chair' til vædderen, som Cosmopolitan har lavet en tegning af her.

Tyren
Der ikke tid til alt muligt eksperimentelt i sengen, hvis man er tyr. Derfor anbefaler YourTango her, at tyrens bedste stilling er missionær.

Tvillingerne
Hvis man er født i tvillingernes stjernetegn, så er man kreativ og meget energisk. Og det er vel i udgangspunktet en udmærket kombination, når man skal dyrke sex. Til kvinder, der er født i tvillingernes tegn, lyder det, at de skal prøve 'Yes, Yes, Yes'-stillingen.

Krebsen
Kvinder, der er født i krebsens tegn, er meget uforudsigelige i sengen. Og den gode sexstilling afhænger - ifølge YourTango - af dit humør. Derfor anbefaler de, at man prøver kvinden på toppen. Der har kvinden al magten.

Løven
Inden man dyrker sex anbefales det, at løven eller dennes partner lige giver den et ekstra nøk, når det kommer til forspillet - eksempelvis en massage med varm olie. Det er så efterfulgt af en ekstra hed omgang liggende i 'ske'. hvor manden penetrerer kvinden.

Samleje 2

Jomfruen
Til kvinder født i dette stjernetegn anbefales det, at man tager en stilling, der ikke er alt for kompliceret. Derfor anbefaler de den såkaldte 'The Standing Tiger/Crouching Dragon', hvor kvinden bliver taget bagfra.

Vægten
Du er vild med forspil og som regel god til at kysse, hvis du er født i vægtens tegn. Derfor skal dig og din partner prøve en modificeret '69' - som bliver kaldt for 'The So-Fa So Good', hvor man ja tager sofaen i brug.

Skorpionen
'V for Vixen' er den anbefalede sexstilling for skorpioner, som godt kan lide at eksperimentere, når det kommer til sex. Her kan du imponere din partner med din fleksibiltet.

Sådan finder du den bedste sex-stilling - 1

Skytten
Vildskab og passion er de ord, som karakteriserer skytten i sengen. Det lyder lidt besværligt, og det kræver også et badekar, men her skal man prøve 'the hot tub hug'. Altså en stilling, hvor kvinden sidder ansigt til ansigt med manden i badekarret.

Stenbukken
Ifølge kvindemagasinet er stenbukken legende i sengen. De anbefaler, at man skal prøve den såkaldte 'Twirl-A-Girl'-position, som du kan se ved at klikke her.

Vandmanden
Det ville måske være underligt, hvis dette stjernetegn ikke også havde noget at gøre med vand. Stillingen 'The Rub-aDub' kræver ligesom stenbukkens sexstilling et badekar og et brusehoved, som du kan se her.

Fiskene
Her er en lidt mere tør sexstilling i forhold til de to foregående. Her skal kvinde og mand forsøge sig med 'The Wow-Him Powwow', der ikke er så kompliceret, som den måske lyder til at være.

SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 9 kr.