Vil du have din kæreste til at sende lange, kåde blikke i din retning? Så vis hende, at du tør tage action, når det virkelig gælder. Det er nemlig på slagmarken, at mænd tænder kvinder mest, viser ny forskning.

Det kommer ikke som en overraskelse, at kvinder vil have mænd, der er i stand til at handle, når det virkelig gælder. Men herfra kan det være svært at blive klog på, hvad det så egentlig indebærer.
Et nyt studie viser, at hverdags-heltemod har svært ved at hamle op med ægte action.
Kvinderne bliver mere tændte af krigshelte, der spiller med musklerne af en grund, end sportsstjerner eller mænd i høje stillinger.


Og herfra er kravet til soldaterne lige på og hårdt: Det er på slagmarken, I tænder os. Det skriver Videnskab.dk.


»Soldater, som udviste heltemod, blev kun anset for at være mere attraktive, når heltemodet kom til udtryk i en krigssammenhæng og ikke i en anden situation, som også er forbundet med hæren, nemlig hjælp under og efter en naturkatastrofe,« siger Joost Leunissen, der er psykolog ved University of Southhampton og medforfatter til studiet.


Studiet bygger på studier af 92 engelske kvinders individuelle respons på forskellige mandetyper og deres adfærd.


Et efterfølgende studie foretaget i Holland, hvor 159 kvinder og 181 mænd deltog, viser, at mændene ikke har den samme forkærlighed for heltemodige kvindetyper.
De finder nemlig kvinder, der kæmper i enten krig eller yder hjælpearbejde under en naturkatastrofe, mindre attraktive end kvinder, som ikke gør noget.

 

Andre artikler hos Videnskab.dk:Kvinder: En stor penis er ikke vigtig

Har du et ansigt, som kvinderne kan lide?

Endelig fastslået: Så lang er en gennemsnitlig penis

Denne artikel blev oprindeligt bragt hos Videnskab.dk.

 

SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 9 kr.