Danmarks førende sexlegetøjsekspert taler ekstra varmt for serien af erotiske ”Red Room” Fifty Shades of Grey feinschmecker produkter, der godt nok signalerer bondage og s/m, men som med stor fornøjelse sagtens kan benyttes til mere sanselige og pirrende erotiklege.  

Hvad enten man har læst bøgerne og/eller måske allerede i biomørket har oplevet filmudgaven af Fifty Shades of Grey, så kender man med garanti til Mr. Greys såkaldte Red Room – den dominante mands blodrøde legerum, hvor han via sine strenge regler og kontrakt introducerer den unge og seksuelt helt uerfarne Anastacia Steel for den mere fysiske del af s/m- og bondage-universet.

Den danske erotik- og skønhedsblogger JoanB var en af de første herhjemme til at se filmen – og er af den klare mening, at bøgerne med mange længder overgår filmversionen.
Ikke mindst når det kommer til helt ned i mindste erotiske detalje at skildre de mere drillende, pirrende, sanselige og legende elementer, der hele vejen igennem fortællingen finder sted imellem den maskuline Mr. Grey og den uerfarne frøken Steel.

Her fortæller JoanB om sine Red Room-produkter og passion for mere sanselige erotiske lege, man også kan benytte sine Fifty Shades of Grey håndjern, ridepisk, blindfold mv. til.

JoanB, der har testet, anmeldt og skrevet om alle typer af sexlegetøjsprodukter siden år 2000, er på ingen måde fan af mere hårdtslående sexlege, men er alligevel faldet pladask for Red Room serien af superlækre læder-produkter til erotisk leg.

Den originale Fifty Shades of Grey serie luksuslegetøj for feinschmeckere, E.L. James, den kvindelige forfatter til Fifty-bøgerne, også har haft en stor og afgørende finger med i spillet i udviklingen af.

Fifty Shades er ikke kun s/m

Selv om bøgerne er blevet købt og læst af langt over 100 millioner mennesker verden over, og filmen, trods mindre gode anmeldelser (og den er nu altså heller ikke specielt god….eller specielt ophidsende!) med garanti vil blive set af mindst lige så mange, så ville Fifty Shades of Grey universet kunne opnå et endnu større og bredere publikum, hvis man altså blot turde se en smule bort for s/m-elementet.
For det er trods alt jo ikke alle, for nu at udtrykke det lidt mildt, der er til og tænder på diverse former for smerte-leg i forbindelse med sex.

For mig helt personligt har Fifty Shades of Grey fortællingerne været til stor inspiration på det mere sanselige område – og her kommer Red Room produkterne atter engang ind i billedet.
At man fx kan blindfolde og fastholde sin elskede med håndjern, og så pirre og tirre ham/hende med ridepisken eller floggeren, der alle er del af den lettere dekadente kollektion.

Men at Red Room produkterne lige netop er så luksuriøse og lækre i brug, øger ikke blot fysisk, men helt klart også den mentale fornøjelse ved at have produkterne imellem hænderne, fortsætter JoanB, der ikke kan lade være med at ærgre sig over, at filmversionen let og elegant springer hen over rigtig mange af de mere mentale aspekter i det erotiske spil, der konstant foregår hovedpersonerne imellem, slutter den danske sexlegetøjsekspert og erotikblogger.

Under overskriften ”Fifty Shades of sanselig inspiration – til alle os husmødre” fortæller JoanB mere om sit syn på bøgerne kontra filmen – og om at det altså er en meget dårlig ide, at Mr. Grey fascinerede kvinder begynder at sammenligne manden derhjemme på sofaen med Mr. Grey.

I stedet for at drage unfair sammenligninger med Fifty-bøgerne og filmens fantasifigurer, der hurtigt kan ende ud i noget skidt, bør man i stedet lade sig inspirere, opfordrer hun.