Mange mænd drømmer om et stort, langt lem, som de måske har set i en pornofilm. Nogle drager måske endda til så drastiske beslutninger, at de investerer i værktøj for at forlænge penissen.

En dansk producent ved navn 'Jes-Extender' står bag en penisforlænger, der strækker lemmet ved hjælp af specifikt udstyr i en periode på seks til 12 måneder, og hævder på den måde at kunne skabe en permanent penisforstørrelse.

Men nu advarer en norsk læge mod at bruge dette redskab, der har eksisteret siden 1995. Hun mener, at det mere er et 'torturinstrument' end et hjælpemiddel. Det skriver det norske TV 2.

Ved en sundhedskontrol fandt den norske læge Kaveh Rashidi ud af, at penis blot vil blive en til to centimeter længere ved brug af redskabet. Samtidig kan det have fatale konsekvenser.

»En sag viste, at nogle forsøgte at strække sin penis med et kommercielt produkt og endte med amputation efter mange måneder,« siger Kaveh Rashidi til TV2.no.

Klaus Pedersen, der er partner i Jes-Extender, skriver i en mail til norske TV2, at han ikke mener, at lægen kender ordentlig til deres produkt.

'Vi har solgt Jes-Extender i over 20 år og har solgt over en million produkter. Ikke én gang er vi blevet konfronteret med skader eller varige plager. Vi har tilknyttet læger, som vi gerne vil stille gratis til rådighed. Vi ved, at hvis kunder henvender sig, er det med ganske små problemer, hvilket vi er glade for at kunne hjælpe med,« skriver Klaus Pedersen til det norske medie.