Foto: Iris

Prutter din kæreste for meget? Er du ved at gå til over, at han er for nærig? Eller er hendes dårlige humor bare for uudholdelig? Bare rolig - du er ikke alene om at være irriteret over din partner. Men hvad bliver vi egentlig mest irriteret over?

Overraskende nok er det hverken for mange prutter, for meget kropsbehåring eller at pille næse, der generer hverken mænd eller kvinde mest ved deres partnere.

I stedet er det snorken og surhed, der indtager de øverste pladser over de ting, som vi finder mest irriterende. Det viser en undersøgelsen som utroskabssitet Victoria Milan har lavet blandt sine medlemmer. 1578 medlemmer har svaret på, hvad de finder mest irriterende ved deres partnere.

Mere end 25 procent af kvinderne svarer, at snorken er det mest irriterende ved deres partnere. Det næstmest irriterende er, hvis manden er vred og sur, og på tredjepladsen kommer nærighed. Næsten hver femte kvinde finder det irriterende, hvis hendes mand har svært ved at bruge penge.

Kvinderne bliver desuden også irriteret, hvis deres partner har en dårlig hygiejne, hvis han er doven, og hvis han har en dårlig humor. Prutter han for meget, og glemmer han at lukke døren, når han går på toilettet, så er det dog heller ikke helt godt.

Kun under en procent af kvinderne finder det irriterende, hvis deres mænd piller næse.

Også hos mændene er der dårligdomme hos deres partnere, der kan sætte blodet i kog. For eksempel hader datingsidens mandlige brugere allermest, hvis deres kærester eller koner er sure og vrede. Dernæst går mændene meget op i udseendet. Hver 10. mand synes nemlig, det er irriterende, hvis deres kærester har en grim krop.

Har du som kvinde svært ved at rydde op efter dig selv, så kan du også få problemer hos det modsatte køn. Knap 10 procent af mændene hader nemlig, hvis deres kvindelige partnere ikke rydde op efter sig selv.

Dernæst hader mændene, hvis kvinderne er dovne, samt hvis de snorker. For meget kropsbehåring er heller ikke populært hos mændene, og prutter kvinderne for meget, er det heller ikke godt.

Lidt over tre procent af mændene bryder sig heller ikke om, hvis kvinderne har et for tæt forhold til sine forældre, ligesom dårlig humor heller ikke er tiltrækkende på det mandlige køn.

SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 9 kr.