I onsdagens afsnit af Desperate Housewives blev Bree introduceret for en sexgynge. Siden er salget eksploderet hos danske forhandlere af sexlegetøjet.

Efter den desperate husmor Bree Van de Kamp kom i karambolage med en sexgynge onsdag aften på TV2, er der også kommet sving i gyngerne i de danske hjem. Den erotiske webshop Sinful.dk har efter onsdagens afsnit af Desperate Housewives oplevet et stigende salg af sexgynger.

- Vi har allerede solgt 11 siden i onsdags. Og det er lige så mange, som vi plejer at sælge på fire uger, forklarer Mathilde Mackowski, der er medejer af Sinful.dk

Og det er ikke første gang, tv-serier sætter gang i købelysten og sexlivet hos danskerne.

- Vi så det med Sex and the City, hvor den ellers så pæne Charlotte fik kvinder i hele verden til at købe den effektive rabbit vibrator. Og tv-serien Lærkevej fra TV2 præsenterede danskerne for det trådløse vibrator æg. Og nu er det så Desperate Housewives, der sætter skub i salget af sexgynger, fortæller Mathilde Mackowski.

Hos Sinful.dk oplever de tydeligt, at populære serier kan være med til at gøre sexlegetøj mere stuerent.

- Det er som om, det pludselig bliver mere legalt, når vi har set det i serierne. Desuden gør det os mere eventyrlystne og får vores øjne op for nye ting, siger Mathilde Mackowski.

Der findes et hav af forskellige sexgynger på markedet. Men det er især den gynge, der blev vist i onsdagens afsnit, som er populær hos Sinful.dk. Ifølge producenterne er salget af sexgynger generelt højt i Danmark sammenlignet med resten af Europa, hvor det stadig er et nicheprodukt.

Bree bliver introduceret til sexgyngen i den populære serie, da hun falder over den og tror, det er et fitnessredskab. Den rødhårede skønhed tager kraftigt på vej, da hun opdager, at det er hendes datter, der er begyndt at forhandle sexgynger. Se klippet herunder.

BreeSexSwing